Ana Sayfa Haberler BİM’den Uygun Fiyatlı iPhone 6 için Son Dakika Kararı!

BİM’den Uygun Fiyatlı iPhone 6 için Son Dakika Kararı!

0
Uygun Fiyatlı iPhone 6

Ucuzluk marketi BİM’in geçtiğimiz hafta uygun fiyatlı iPhone 6 satışı yapmaya hazırlandığını sizlerle paylaşmıştık.

BİM, 17 Ağustos’tan itibaren belirli mağazalarında 32 GB depolama kapasiteli ve 2 yıl Apple Türkiye garantili iPhone 6 satışı yapacaktı. Nitekim BİM’den uygun fiyatlı iPhone 6 satışı için son dakika kararı geldi.

[bkz url=https://www.sihirlielma.com/2018/08/10/bim-uygun-fiyatli-iphone-6-firsati/]

Uygun Fiyatlı iPhone 6 Satışları Durduruldu!

Piyasada 2.000 TL ile 2.200 TL arasında değişen fiyatlarla satılan iPhone 6’yı 1.899 TL’ye satmaya hazırlanan firma, iPhone 6’nın satışını durdurduğunu duyurdu.

Konuyla ilgili açıklama yapan BİM, iPhone 6’nın satışının durdurulduğunu açıkladı. Firma tarafından yapılan açıklama şu şekilde: “Sayın müşterilerimiz, 17.08.2018 tarihinde afişimizde bulunan telefon iPhone 6 ürünümüzün satışı durdurulmuştur. Anlayışınız için teşekkür ederiz.”

BİM’in iPhone 6 satışının durdurmasının nedeni bugün Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın boykot çağrısından kaynaklanıyor. Cumhurbaşkanı Erdoğan, “ABD’nin elektronik ürünlerine boykot uygulayacağız” açıklamasında bulunmuş ve “Onların iPhone’u varsa öbür tarafta Samsung var. Kendi ülkemizde Vestel Venüs var.” açıklamasında bulunmuştu.

[bkz url=https://www.sihirlielma.com/2018/08/14/cumhurbaskani-erdogan-iphone-boykotu-aciklamasi/]

Erdoğan’ın boykot çağrısına destek olmak amacıyla BİM’in iPhone 6 satışlarını durdurduğu görülüyor. Tayyip Erdoğan’ın boykot çağrısına desteğin giderek arttığı, BİM gibi perakende mağazaların da bu çağrıya destek verdiği görülüyor.


Ssihirlielma.com e-bültenine kaydolarak, her hafta 15 bine yakın Sihirlielma okurunun yaptığı gibi, tüm güncellemeleri E-posta kutunuzdan takip edebilirsiniz. Abonelik için tıklayınız


CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz