Ana Sayfa Haberler iPhone’a Apple Pencil Dopingi!

iPhone’a Apple Pencil Dopingi!

0
iPhone Apple Pencil

Apple’ın sadece iPad Pro modelleri ve yeni 9.7 inç iPad modeli ile kullanılabilen aksesuarı Apple Pencil’ın bu yıldan itibaren iPhone’larda kullanılabileceği iddia ediliyor.

[bkz url=https://www.sihirlielma.com/2018/04/26/ipad-2018-ve-apple-pencil-kutu-acilisi/]

2015 yılının sonunda tanıtılan ve Apple’ın “sihirli değnek” olarak adlandırdığı Apple Pencil’in 2018 iPhone modelleriyle birlikte kullanılabileceğini gösteren yeni bir rapor ortaya çıktı.

iPhone’a Apple Pencil Dopingi

Apple Pencil

Apple, Steve Jobs’ın da etkisiyle şimdiye kadar iPhone’larında doğrudan stylus kalem desteğine yer vermekten kaçındı. Tim Cook’un bu algıyı değiştirme planlarının olduğu bir süredir konuşuluyordu. Nitekim Apple’ın 2018 iPhone modellerine Apple Pencil desteğine yer vereceği öne sürülüyor.

Apple Pencil’ın iPhone’da nasıl kullanılacağı, daha küçük boyutlu yeni bir versiyonunun gelip gelmeyeceği şimdilik net değil, ancak iddianın kullanıcılar arasında büyük heyecan yarattığı görülüyor.

Uzun zamandır Apple’ın bu yıl üç yeni iPhone modelini tanıtacağı söyleniyor; 6.5 inç OLED ekranlı bir model, 6.1 inç LCD ekranlı bir model ve 5.8 inç OLED ekranlı bir model. Özellikle 6.5 inç OLED ekranlı iPhone modeli için Apple Pencil desteğinin son derece kullanışlı olması mümkün.

Samsung, uzun zamandır Apple’ın iPhone’larda stylus kalem desteğine yer vermemesinden dolayı şirketle dalga geçiyor. Geçtiğimiz hafta Samsung, Galaxy Note 9’un S Pen’ini öne çıkararak iPhone’larda stylus kalemin bulunmaması üzerinden Apple ile dalga geçmişti.

[bkz url=https://www.sihirlielma.com/2018/08/10/samsung-yeni-reklam-filmi-ile-galaxy-note-9-ile-iphone-x-kiyasliyor/]

Apple’ın yeni iPhone modellerini Eylül ayı özel etkinliğinde tanıtması bekleniyor. Etkinlikte Apple Watch Series 4, yeni nesil AirPods gibi diğer yeni Apple cihazlarının da duyurulması bekleniyor.


Ssihirlielma.com e-bültenine kaydolarak, her hafta 15 bine yakın Sihirlielma okurunun yaptığı gibi, tüm güncellemeleri E-posta kutunuzdan takip edebilirsiniz. Abonelik için tıklayınız


CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz