Ana Sayfa Apple Apple Otomobili Apple Car’ın Çıkış Tarihi Belli Oldu!

Apple Otomobili Apple Car’ın Çıkış Tarihi Belli Oldu!

0
Apple Car

Güvenilir Apple analistlerinden Ming-Chi Kuo’ya göre, teknoloji devi Apple’ın yeni hedefi 2 trilyon dolar değerinde bir şirkete dönüşmek. Analist, Apple’ın bunun için hizmetler kategorisine, artırılmış gerçeklik teknolojisine ve Apple Car projesine büyük önem verdiğini söylüyor.

Apple’ın Otomobilinin Çıkış Tarihi

Apple Car

Kuo’ya göre Apple, 2023 ile 2025 yılları arasında Apple Car olarak adlandırılan otomobil projesinin ilk meyvesini alacak ve kendi otomobilini piyasaya sürecek. Kuo, Apple’ın 2007’de iPhone’la yaptığı gibi kendi otomobiliyle otomobil pazarında devrim yaratacağını düşünüyor.

Analist, otomobil sektöründe büyük talep dengesinin olduğuna inanıyor. Ona göre, otomobil sektörü yeni teknolojilerle yeniden tanımlanma sürecinde. Bundan dolayı Apple’ın otomobilini üstün teknolojilerle donatacağına ve otomobili yeniden tanımlayacağına inanıyor. Apple’ın emsallerden ayırt edilen bir otomobil ortaya koyacağını söylüyor.

Kuo, Apple’ın tüketici elektroniği sektöründeki mevcut rakiplerinden ve otomobil sektöründeki potansiyel rakiplerine kıyasla donanım, yazılım ve hizmetlerde çok daha iyi entegrasyon sunabileceğini belirtiyor. Apple’ın hizmetler kategorisinin Apple Car’ın piyasaya sürülmesinden sonra önemli ölçüde büyüyeceğini öngörüyor.

Uzun zamandır Apple’ın Apple Car projesiyle ilgili birçok iddia ve analist raporu paylaşılıyor. Apple’ın bu projesinin en önemli takipçilerinden birisi de Kuo.

Analist, uzun zamandır Apple’ın kendi otomobili üzerinde çalıştığını gösteren önemli raporlar paylaşıyor. Bir dönem Apple’ın otomobil projesin için liderlik, iç çekişmeler ve diğer sorunlarla boğuştuğu söyleniyordu. Şirketin tüm bunlardan dolayı otonom sürüş programı Project Titan’a odaklandığı öne sürülmüştü.

Cupertino merkezli şirketin son zamanlarda otonom sürüş yazılımlarına odaklandığı bir gerçek, ancak Apple Car projesi üzerindeki çalışmalarına da durmaksızın devam ettiği görülüyor.


Ssihirlielma.com e-bültenine kaydolarak, her hafta 15 bine yakın Sihirlielma okurunun yaptığı gibi, tüm güncellemeleri E-posta kutunuzdan takip edebilirsiniz. Abonelik için tıklayınız


CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz