Ana Sayfa Aksesuar Yeni AirPods Şarj Kutusu için Sevindirici Haber

Yeni AirPods Şarj Kutusu için Sevindirici Haber

0
Yeni AirPods Şarj Kutusu

Apple, geçtiğimiz yıl Eylül ayındaki etkinliğinde yeni AirPods şarj kutusu ile AirPower’ın mükemmel bir kablosuz şarj birlikteliğinde olduğunun ipucunu vermişti.

Yeni AirPods şarj kutusu, mevcut lightning kablosuyla şarj edilen kutuya benziyor, ancak kablosuz şarj imkanı sunan dahili bir indüksiyon bobinine sahip.

Yeni AirPods Şarj Kutusu Diğer Kablosuz Şarj Matlarıyla Kullanılabilecek!

AirPods

Son gelişmeler ışığında AirPods’un yeni şarj kutusunun sadece AirPower ile kablosuz olarak şarj edilmeyeceği ortaya konuluyor.

Çinli Chongdiantou, Apple’ın tedarik zincirindeki isimsiz bir kaynağı referans göstererek, kablosuz AirPods şarj kutusunun Wireless Power Consortium’un evrensel Qi standardını desteklediğini iddia ediyor. Yani, Apple’ın dışındaki şirketlerin Qi sertifikalı şarj matlarıyla yeni AirPods şarj kutusunu uyumlu olacak.

Apple’ın kablosuz şarj matı AirPower’un önümüzdeki ay piyasaya sürüleceği iddia ediliyor. Kaynaklardan gelen son bilgilere göre, AirPower’ın fiyatının 149 dolar olacağı öne sürülüyor.

AirPower ile sadece kablosuz şarj kutusu değil iPhone X, iPhone 8, iPhone 8 Plus ve Apple Watch Series 3 tümüyle kablosuz olarak şarj edilebiliyor. Üstelik aynı anda üç cihazın kablosuz şarj edilme imkanı söz konusu.

[bkz url=https://www.sihirlielma.com/2018/08/13/airpowerin-fiyati-ve-cikis-tarihi-ortaya-cikti/]


Ssihirlielma.com e-bültenine kaydolarak, her hafta 15 bine yakın Sihirlielma okurunun yaptığı gibi, tüm güncellemeleri E-posta kutunuzdan takip edebilirsiniz. Abonelik için tıklayınız


CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz