Ana Sayfa Haberler Android’den Para Alıp da iPhone Kullanan Ünlüler

Android’den Para Alıp da iPhone Kullanan Ünlüler

0
Android'den para alıp da iPhone kullanan ünlüler

Ürünü kullanıyormuş gibi gözükerek markalar tarafından ödeme almak ünlüler için yaygın görülen bir davranış. Apple, böyle bir pazarlama stratejisini iPhone için kullanmıyor ancak diğer markalar bunu yapabiliyor.

Bazı ünlüler Android tabanlı akıllı telefonların veya tabletlerin reklamını iPhone’u üzerinden yaparken yakalanıyor. Bunu fark eden bir Reddit kullanıcısı geniş bir derleme yaptı.

Bu Hataya Düşen Bazı Ünlüler

Gal Gadot çok iyi Wonder Woman rolü yapar ama süper kahramanlar da hata yapar. Mesela geçtiğimiz günlerde iPhone’undan ”My new mate” tweetini attı.

Benzer hatayı Surface için Microsoft ile anlaşan Oprah Winfrey de yaptı. ”Surface’e aşk demelisin! Noel için şimdiden 12 adet aldım bile.” diyen Winfrey, twiti iPad üzerinden attı.

Android'den para alıp da iPhone kullanan ünlüler

Ünlülerin yanı sıra ABD’nin en büyük operatörlerinden olan T-Mobile’ın CEO’su da benzer hatayı yaptı. Samsung Mobile’ı etiketleyerek ”Samsung eyaletlere phablet getirmeye karar verdiği için sevindim. Galaxy Note 3’üm olmadan ne yapardım, bilmiyorum” diyen T-Mobile’ın CEO’su tweeti iOS telefonundan atmıştı. Durumu fark eden kullanıcılardan biri durumu ilettiği zaman ise gülerek ”Her iki işletim sistemine sahip cihazı da taşıyorum.” demişti.

Liste; Ellen DeGeneres, David Beckham, Kate Upton olarak uzayıp gidiyor. Reddit’te görmek için tıklayınız.


Ssihirlielma.com e-bültenine kaydolarak, her hafta 15 bine yakın Sihirlielma okurunun yaptığı gibi, tüm güncellemeleri E-posta kutunuzdan takip edebilirsiniz. Abonelik için tıklayınız


CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz