Ana Sayfa Apple Apple Park’ın Ağızları Açık Bırakan Cam Kapısı!

Apple Park’ın Ağızları Açık Bırakan Cam Kapısı!

0
Apple Park

Apple‘ın yeni kampüsü Apple Park tasarımı ile göz dolduruyor. Tim Cook’un atığı bir tweet ile şimdiye dek fark edilmeyen, ancak görenlerin ağzını açık bırakan devasa cam kapıları göründü.

Cook, “Apple Park’ta öğle yemeği çok daha heyecan verici” açıklamasıyla şirketin yeni merkezinin devasa cam kapısının hızlandırılmış videosunun (GIF) yer aldığı bir tweet attı.

Apple Park’ın geri kalan dizaynı ile uyumlu bir görünüme sahip olan cam kapılar açılıp kapanabiliyor. Böylece merkeze yeni bir giriş noktası sağlanıyor.

Kapıların ne zamandan beri kullanılabilir olduğu belli değil, ancak Cook’un tweeti kapıların yeni kullanılmaya başlandığını gösteriyor. Devasa cam kapılar, Apple Park ziyaretçi merkezinde bulunan Apple’ın ARKit turunun bir parçası olarak sergilenmişti.

Apple’ın yeni kampüsündeki cam kapılarına benzer kapıları daha önce bir Apple Store’da kullandı. San Francisco’da bulunan Apple Store’da benzer büyük cam kapılar bulunuyor.

Apple Store Cam Kapı

Apple’ın Cam Sevgisi!

Apple’ın yeni kampüsü, modern Apple ürünlerinde olduğu gibi alüminyumdan mamul edilen profillere ve ağırlıklı olarak geniş cam bölmelere sahip. Apple’ın dört katlı kampüsünün her iki tarafında 3.000 metreden fazla devasa kavisli cam panelleri kullanıldı.

Teknoloji devinin yeni kampüsünün iç cam aksesuarları ile birlikte altı kilometreden fazla kavisli cam kullanıldığı belirtiliyor.


Ssihirlielma.com e-bültenine kaydolarak, her hafta 15 bine yakın Sihirlielma okurunun yaptığı gibi, tüm güncellemeleri E-posta kutunuzdan takip edebilirsiniz. Abonelik için tıklayınız


CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz