Ana Sayfa Haberler İlk Retina Ekranlı MacBook Air’in Fiyatı Ortaya Çıktı!

İlk Retina Ekranlı MacBook Air’in Fiyatı Ortaya Çıktı!

0
Retina Ekranlı MacBook Air

Apple’ın bu yılki en uygun fiyatlı dizüstü Mac modeli olması beklenen MacBook Air için merakla beklenen haber geldi. DigiTimes’ın yeni raporuna göre Apple, Eylül ayında giriş seviyesi 13 inç MacBook Air’i piyasaya sürecek. Raporda yeni MacBook Air’in fiyatına da yer veriliyor.

[bkz url=https://www.sihirlielma.com/2018/08/15/uygun-fiyatli-2018-macbook-air-cikis-tarihi-belli-oldu/]

İlk Retina Ekranlı MacBook Air’in Fiyatı

Raporda, yeni dizüstü MacBook Air’in 1.200 dolardan başlayan fiyat etiketiyle geleceği ve 14 nanometre Kaby Lake CPU mimarisini destekleyeceği bilgisi yer alıyor.

DigiTimes bu yılın başında Apple’ın 2018’in ikinci yarısında ilk Retina ekranlı MacBook Air’i tanıtacağını öne sürmüştü. Ayrıca son zamanlarda Quanta’nın 2018’in dördüncü çeyreğinde Apple için yeni dizüstü bilgisayarlar toplayacağını iddia etti, ancak 1.200 dolarlık MacBook Air iddiası şaşırtıcı. Daha önceki DigiTimes raporlarında yeni MacBook Air’in 1.000 dolar gibi bir giriş fiyatıyla geleceği belirtiliyordu.

TrendForce, Apple’ın Eylül veya Ekim ayında yeni bir MacBook Air’i duyuracağını ve piyasaya süreceğine inanıyor. Güvenilir Apple analistlerinden Ming-Chi Kuo ve Bloomberg muhabiri Mark Gurman, Apple’ın bu yıl içinde yeni bir giriş seviyesi dizüstü Mac’i duyurmasını bekliyor. Bunun bir MacBook veya MacBook Air modeli olup olmayacağı belirsiz olsa da Gurman modelin başlangıç fiyatının 999 dolar olmasını bekliyor.

Bugünkü DigiTimes raporunda, Apple’ın Eylül ayı etkinliğinde kablosuz AirPower şarj cihazının piyasaya çıkış tarihini duyurmak üzere hazırlık yaptığı bilgisi de yer alıyor. Teknoloji devi Apple, geçen yıl Eylül ayındaki iPhone X etkinliğinde AirPower şarj matını duyurmuş ve 2018’de piyasadaki yerini alacağını açıklamıştı. O günden beri kablosuz şarj matı için beklenen gerçekleşmiş değil. Endüstri kaynaklarına göre, kablosuz şarj matı AirPower’ın fiyatı 149 dolar olacak.

[bkz url=https://www.sihirlielma.com/2018/08/13/airpowerin-fiyati-ve-cikis-tarihi-ortaya-cikti/]


Ssihirlielma.com e-bültenine kaydolarak, her hafta 15 bine yakın Sihirlielma okurunun yaptığı gibi, tüm güncellemeleri E-posta kutunuzdan takip edebilirsiniz. Abonelik için tıklayınız


CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz