Ana Sayfa Haberler 113 Bin Dolarlık iPhone Modeli: iPhone XS

113 Bin Dolarlık iPhone Modeli: iPhone XS

0
Altın iPhone XS

Zaman zaman on binlerce dolar fiyat etiketli özel iPhone’ların satıldığına tanık oluyoruz. Bu seferki özel iPhone modeli fiyatıyla ağızları açık bırakacak türden. Üstelik henüz piyasaya sürülmemiş 2018 iPhone serisinden “iPhone XS” olarak adlandırılan muhtemel bir modelden söz ediyoruz.

113.000 Dolarlık iPhone XS

iPhone XS Kutusu

Goldgenie, bugüne kadarki en lüks ürünü olarak tanımladığı iPhone XS’in Billionaire Solid Gold Edition’ı ön siparişe açtı. 18 ayar altın kaplamalı ürünün 100 bin Euro ya da 113 bin ABD dolarının üzerinde bir fiyatı var ve sipariş vermek için yüzde 50’lik depozito ödemesinin yapılması gerekiyor.

iPhone XS Solid Gold Edition sadece 256GB depolama kapasitesiyle satın alınabiliyor ve Cherry Oak Finish Box (özel kutu) ile geliyor. Ürünü satın alan müşterilere 5 yıl geçerli VIP Concierge servis üyeliği hediye ediliyor.

Apple, Goldgenie ile işbirliği yapmıyor ya da herhangi bir resmi birlikteliğe sahip değil. Dolayısıyla Goldgenie’nin iPhone XS olarak adlandırdığı 2018 iPhone modelinin şimdiye kadarki sızıntılara dayanan bir ürün olduğunun altını çizelim. Goldgenie, Apple’ın bu sonbaharda duyuracağı 2018 iPhone serisindeki modellerden birisinin “XS” olarak adlandırılacağını tahmin ediyor gibi gözüküyor.

Goldgenie 1990’lı yıllardan beridir faaliyet gösteriyor, ancak 2007 yılında İngiltere’deki Shark Tank benzeri bir girişimcilik yarışması TV dizisi olan Dragon’s Den’de öne çıktı.

Şirket, İngiltere prensi Harry ve Meghan Markle’nin düğününü kutlamak için 24 ayar kaplama iPhone X’u 4.000 ABD doları fiyat etiketiyle satışa sundu. Ayrıca, 13.296 ABD doları fiyat etiketine sahip altın kaplamalı iMac 5K satışı yapıyor.


Ssihirlielma.com e-bültenine kaydolarak, her hafta 15 bine yakın Sihirlielma okurunun yaptığı gibi, tüm güncellemeleri E-posta kutunuzdan takip edebilirsiniz. Abonelik için tıklayınız


CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz