Ana Sayfa Apple Apple Store Sayısı 2023 Yılına Kadar 600’e Ulaşacak!

Apple Store Sayısı 2023 Yılına Kadar 600’e Ulaşacak!

0
Apple Store

Apple analistlerinden Gene Munster perşembe günü Loup Ventures için bir blog yazısı kaleme aldı. Apple analistinin blog yazısında, 2023 yılına kadar Apple Store sayısının 600’e ulaşılacağı bilgisi yer alıyor.

Blog yazısında Apple Store’un misyonuna da değiniliyor. Munster’a göre Apple’ın perakende mağazalarının yaygınlaşması rakiplerine karşı şirkete rekabet avantajı sağlıyor. Teknoloji devi Apple’ın bu sayede ürünlerini rakiplerinden daha fazla miktarda mağazalarında satabildiği belirtiliyor.

Apple Store’un perakende endüstrisinde yarattığı değişimlere ve nasıl büyüdüğüne kadar bir dizi detayın paylaşıldığı yazıda, 2014 yılında Apple’ın perakende mağazalarından sorumlu olan Angela Ahrendts dönemine kadar geçen süre içerisinde Ron Johnson’un mağaza içi deneyiminin nasıl geliştirdiğine de değiniliyor.

Munster, “Apple mağazaları büyümeye devam edecek” diyor ve bugün 511 olan Apple Store sayısının 2023’te 600’e ulaşmasını beklediğini söylüyor. Apple, Ocak ayında 500. Apple Store’unu Güney Kore’de açtı.

Apple mağazaları için en büyük iki büyüme bölgesinin Çin (şu anki mağaza sayısı 50) ve Hindistan olması bekleniyor. Apple’ın perakende çalışan sayısının şu anda 65.000 olduğu ve beş yıl içinde 80.000’e çıkacağı tahmin ediliyor.

Monster’ın blog yazısında Apple’ın perakende mağazasının başarısı için bazı detaylara değiniliyor. Bu detaylar arasında estetik, müşteri ilgisi, ödeme, tavsiye, destek ve ilham yer alıyor.

Gene Munster, uzun zamandır açıklamaları ve sızıntıları ile yakından takip edilen Apple analistleri arasında yer alıyor. Munster 2017’de Loup Ventures’i açtı.


Ssihirlielma.com e-bültenine kaydolarak, her hafta 15 bine yakın Sihirlielma okurunun yaptığı gibi, tüm güncellemeleri E-posta kutunuzdan takip edebilirsiniz. Abonelik için tıklayınız


CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz