Ana Sayfa Haberler Yapılan Araştırmaya Göre iPhone’lar Cebe Sığmıyor!

Yapılan Araştırmaya Göre iPhone’lar Cebe Sığmıyor!

0
iPhone Cebe Sığmıyor

Yapılan bir araştırmaya göre kadınların pantolonlarının cep büyüklüğü erkek pantolonlarının cep büyüklüğüne göre daha küçük. Yani, bir erkek için iPhone’u cebinde taşımak mümkün, ancak bir kadının iPhone’unu cebinde taşıması mümkün değil. Çünkü kadınların pantolonlarının cep boyutlarına göre Apple‘ın akıllı telefonu oldukça büyük.

iPhone’lar Cebe Sığmıyor!

The Pudding’de yayınlanan bir araştırmaya göre, Levi’s, Old Navy ve Tommy Hilfiger gibi 20 popüler markanın kadınlar için ürettikleri pantolonlarının cep boyutları ölçüldü. iPhone X’un bu markaların pantolonlarının sadece yüzde 40’ının cebine sığabildiği keşfedildi. Araştırma sonucunda Apple’ın en yeni akıllı telefonunun erkek kot pantolonların ön cebinin yüzde 100’üne kolayca sığabildiği ortaya konuldu.

Samsung’un Galaxy S9’unun daha az kadın pantolonun cebine sığdığı görüldü. Kadınlar için 20 markanın ürettiği pantolonların sadece yüzde 20’sinin cebine Samsung Galaxy S9’un sığabildiği ortaya çıktı.

Kadınlar için üretilen kot pantolonların cepleri o kadar küçük ki, bir kadın pantolonun ortalama büyüklüğü en küçük cepli erkek pantolonlarının yanında bile küçücük kalıyor. Araştırmaya göre markaların kadınlar için ürettiği pantolonların yüzde 90’ının cebine çoğu akıllı telefon sığmıyor.


Ssihirlielma.com e-bültenine kaydolarak, her hafta 15 bine yakın Sihirlielma okurunun yaptığı gibi, tüm güncellemeleri E-posta kutunuzdan takip edebilirsiniz. Abonelik için tıklayınız


CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz