Ana Sayfa Aksesuar AirPods’u Fabrika Ayarlarına Sıfırlama Nasıl Yapılır?

AirPods’u Fabrika Ayarlarına Sıfırlama Nasıl Yapılır?

0
AirPods Nasıl Sıfırlanır

AirPods nasıl sıfırlanır? AirPods’u fabrika ayarlarına nasıl sıfırlanır? gibi sorularınızın cevabını bu rehberde vermeye çalıştık.

AirPods’unuzu sıfırlamak mı istiyorsunuz? Evet, AirPods’un fabrika ayarlarına sıfırlanması bazı problemleri çözmenize yardımcı olacaktır. Örneğin, AirPods’unuzla iOS cihazınız arasındaki bağlantı sorunlarının çözülmesi gibi. Bu rehberde AirPods’u fabrika ayarlarına sıfırlama nasıl yapılır bunu tam olarak öğrenebilirsiniz.

Apple’ın kablosuz kulaklığıyla ilgili sorunlarınız varsa, şarjı normalden daha hızlı bitiyorsa veya sık sık bağlantı kopma sorunu ile karşılaşıyorsanız AirPods’u sıfırlamanız sorun çözücü olabilir.

AirPods’u Neden Sıfırlamak İsteyebilirsiniz?

AirPods’un sıfırlanması kimi zaman faydalı olabilir. AirPods’unuzu başka birine verecekseniz sıfırlamalısınız. Ayrıca bazı spesifik sorunların çözümü için AirPods’ların sıfırlanması gerekebilir. Örneğin, Ocak 2017’de AirPods’un şarj kutusuyla ilgili şarj olma sorunu vardı. AirPods’un sıfırlanmasının bu sorunun çözdüğü ortaya çıktı. Apple’ın kablosuz kulaklığını sıfırlayan kullanıcılar gerçekten de sorunun çözüldüğünü bildirdiler.

AirPods Nasıl Sıfırlanır?

AirPods’u sıfırlamak için aşağıdaki adımları izleyin:

  1. Her iki AirPods kulaklığının ve şarj kutusunun tam şarj olduğundan emin olun.
  2. Şarj kutusunun kapağını açın ve arkasındaki yapılandırma düğmesine en az 15 saniye basılı tutun.
  3. Şarj durumunu gösteren durum ışığının önce birkaç kez turuncu ve ardından beyaz renkte yanıp sönmesi gerekiyor.

AirPods Durum Işığı

İşte hepsi bu kadar. AirPods’u başarıyla sıfırladınız.

AirPods’u sıfırladıktan sonra tekrar kullanabilmek için tüm cihazlarınızda yeniden bağlantı kurmasını sağlamalısınız. Ayrıca, Siri için AirPods’a veya müzik kontrolüne dokunmak gibi belirli ayarlamaları yeniden yapmalısınız.


Ssihirlielma.com e-bültenine kaydolarak, her hafta 15 bine yakın Sihirlielma okurunun yaptığı gibi, tüm güncellemeleri E-posta kutunuzdan takip edebilirsiniz. Abonelik için tıklayınız


CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz