Ana Sayfa Haberler Apple, Apple Watch Series 4’ün Kaydını Yaptı!

Apple, Apple Watch Series 4’ün Kaydını Yaptı!

0
Apple Watch Series 4

Apple’ın bu yıl Apple Watch Series 4’ü tanıtacağı iddiası hemen hemen kesinlik kazandı. En yeni Apple Watch serisinin geleceğini gösteren en somut kanıt bugün ortaya çıktı. Üstelik altı adet Apple Watch modeli söz konusu.

Yeni Nesil Apple Watch’un Kayıt Belgesi

Consomac tarafından tespit edilen bir belgeye göre, A1977, A1978, A1975, A1976, A2007 ve A2008 model numaralarına sahip altı yeni Apple Watch Series 4 modelinin kaydı yapıldı. Kayıt belgesinde “kişisel giyilebilir cihazlar” dışında herhangi bir tekniki açıklama yer almıyor.

Apple Watch Series 4 Kayıt

Ortaya çıkan kayıt belgesi Rusça ve belge Avrasya bölgesi için yasal olarak gerekliliğin bir parçası. Ermenistan, Belarus, Kazakistan, Kırgızistan ve Rusya’da satılan şifrelenmiş cihazlar için yasal olarak kayıt yaptırılması gerekiyor.

Altı adet Apple Watch Series 4 modeli ilk bakışta mantıksız görünebilir, ancak aslında öyle değil. 38 mm ve 42 mm boyutlarında iki adet özel Nike modeli söz konusu. LTE’li ve LTE’siz 38 mm ve 42 mm dahil olmak üzere rahatlıkla altı adet Watch modelinin çıkarımı yapılabilir.

Apple’ın geleneksel 38 mm ve 42 mm Apple Watch dizilimini bu yıl da sürdürmesi bekleniyor. Güvenilir Apple analisti Ming-Chi Kuo’ya göre, Apple Watch Series 4, mevcut modellere kıyasla yüzde 15 daha geniş ekrana ve daha dar ekran çerçevesine sahip olacak. Bununla birlikte Kuo, sırasıyla 1.57 inç ve 1.78 inç kullanılabilir ekran alanından söz ediyor.

[bkz url=https://www.sihirlielma.com/2018/07/12/apple-watch-series-4-tasarim-detaylari-ve-ongorulen-ozellikleri/]

Geçmişte AirPods, Apple Watch Series 2 ve iPhone 7 gibi ürünlerin de Avrasya için kayıt belgesi ile sızdığına tanık olmuştuk. Aynı şey 2018 iPad, 2018 MacBook Pro için de yaşandı. Bugün de Apple Watch Series 4 için benzer kayıt belgesinin ortaya çıkışına tanık oluyoruz.

Yeni nesil Apple Watch’un en yeni iPhone ve iPad serisi ile birlikte Eylül ayındaki olağan özel etkinlikte tanıtılması bekleniyor.


Ssihirlielma.com e-bültenine kaydolarak, her hafta 15 bine yakın Sihirlielma okurunun yaptığı gibi, tüm güncellemeleri E-posta kutunuzdan takip edebilirsiniz. Abonelik için tıklayınız


CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz