Ana Sayfa Aksesuar Apple, Bazı Apple Watch Kayışlarını Satıştan Kaldırdı!

Apple, Bazı Apple Watch Kayışlarını Satıştan Kaldırdı!

0

Apple’ın en yeni akıllı saat serisi Apple Watch Series 4’ü tanıtmasına artık saylı günler kaldı. Teknoloji devi Apple’ın yeni akıllı saatinin yanısıra yeni aksesuarlarını da duyurması bekleniyor.

Cupertino merkezli şirket her yıl yaptığı gibi etkinlik öncesi birçok Apple Watch kayışını web sitesinden kaldırarak satışına son vermiş oldu.

Apple Online Store’daki birçok Apple Watch kayışını satın almak artık mümkün değil.

Apple, uzun zamandır Apple Watch için aksesuarlarını mevsimsel olarak yenileme planı yapıyor. Şirket bu yüzden yılın belirli zamanlarında ve genellikle Şubat, Mart, Haziran, Mayıs ve Eylül aylarında yeni tip kayışlarını satışa sunarken eski kayışlarını satıştan kaldırma yoluna gidebiliyor.

Satıştan Kaldırılan Apple Watch Kayışları

Apple Watch Kayış

Bugün itibariyle Apple, Spor Loop ve Spor Kordon ailesinden bazı kayışlarını satıştan kaldırdı. Bunlar:

Spor Loop

  • Göl Mavisi,
  • Su Yeşili,

Spor Kordon

  • Limonota,
  • Ahududu Kırmızısı,
  • Su Yeşili,

Nike Spor Kordon

  • Toz Pembe / İnci Pembesi

Satıltan kaldırılan Apple Watch kayışları bunlarla sınırlı değil. Kayışların satıştan kaldırılması bölgelere göre değişiklik gösteriyor.

Apple’ın bu sonbaharda duyuracağı iddia edilen Apple Watch Series 4’ün daha küçültülmüş ekran çerçeveleri sayesinde yüzde 15 daha büyük ekrana sahip bir tasarımla geleceği öngörülüyor.

Şirketin Apple Watch Series 4’ün kaydını yapmasının ortaya çıkması ile yeni Apple Watch artık iddiaların ötesine geçmiş oldu. Avrasya Ekonomik Komisyonu’na yapılan kayıt işleminin belgesi de sızdırıldı.

[bkz url=https://www.sihirlielma.com/2018/08/20/apple-apple-watch-series-4-kaydini-yapti/]


Ssihirlielma.com e-bültenine kaydolarak, her hafta 15 bine yakın Sihirlielma okurunun yaptığı gibi, tüm güncellemeleri E-posta kutunuzdan takip edebilirsiniz. Abonelik için tıklayınız


CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz