Ana Sayfa Haberler macOS Mojave için Parallels Desktop 14 Duyuruldu!

macOS Mojave için Parallels Desktop 14 Duyuruldu!

0
Parallels 14

Mac’te Windows çalıştırmaya izin veren sanallaştırma yazılımı Parallels’in yeni versiyonu duyuruldu. macOS Mojave için Parallels Desktop 14 çok yakında çıkıyor.

En son sürüm sadece macOS Mojave’i desteklemekle kalmıyor, aynı zamanda büyük hız geliştirmelerinide beraberinde getiriyor.

Daha Düşük Depolama Kapasitesi Kullanımı

parallels-14-1

Parallels’in son sürümü önceki sürümlerden daha hızlı çalışıyor. Üreticiye göre, yazılım, daha önce olduğundan artık dört kat daha hızlı başlatılıyor. Diğer taraflarda da dikkat çekici gelişmeler var. Örneğin, kullanıcılar ses / video kodlaması, 3D modelleme ve diğer karmaşık görevleri yürütürken yüzde ikiye varan bir hız artışı yaşayacaklar.

En önemli gelişme ise depolama kapasitesi tarafında gerçekleşiyor. Bazı Mac kullanıcıları için depolama kapasitesi hala bir sorun. Ortalama kullanıcı 128 ila 256 GB’lık depolama kapasitesine sahip ve bu alan genişletilemiyor. İki işletim sisteminin yan yana çalıştırılması ise bu depolama alanının daha da düşmesine neden oluyor.

Bu nedenle Parallels’ın en yeni versiyonu depolama kapasitenizin çok daha azını kullanacak şekilde optimize edilmiş. Şirket, sanal bir Windows’un cihazınızın 20 GB’dan daha azına ihtiyaç duyduğunu belirtiyor. Depolama kapasitesi optimizasyonu ile kağıt üzerinde yüzde 20 ila 30 arasında tasarruf sağlanacak gibi duruyor.

Yeni Özellikler

Parallels 14 birçok iyileştirme, geliştirme ve yeni özelliği beraberinde getiriyor. Çeşitli Windows özellikleri artık kullanılabiliyor. CoralDRAW, Fresh Paint, PowerPoint, Adobe Illustrator ve Adobe Photoshop için Stylus kalem desteği kullanılabiliyor.

Parallels Desktop 14, Mac’ler için 23 Ağustos’tan itibaren kullanılabilir olacak. Parallels Desktop 12 veya 13 sürümlerinin kullanıcıları 50 dolar ödeme yaparak sürüm yükseltebilecek. Ayrıca yılda 80 dolarlık abonelik veya yazılımı bir kez 100 dolar ödeyerek satın alma seçenekleri bulunuyor. Belirtilen fiyatlara Windows lisansı dahil değil.


Ssihirlielma.com e-bültenine kaydolarak, her hafta 15 bine yakın Sihirlielma okurunun yaptığı gibi, tüm güncellemeleri E-posta kutunuzdan takip edebilirsiniz. Abonelik için tıklayınız


CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz