Ana Sayfa Haberler Uygun Fiyatlı Yeni MacBook Air ve Yeni Mac mini Yeniden Gündemde!

Uygun Fiyatlı Yeni MacBook Air ve Yeni Mac mini Yeniden Gündemde!

0
2018 MacBook Air ve Mac mini

Apple’ın uygun fiyatlı MacBook Air ve profesyonellere yönelik yeni bir Mac mini’yi bu sonbaharda piyasaya süreceğine dair söylentiler yeniden gündeme geldi.

Uygun Fiyatlı Yeni MacBook Air Geliyor

MacBook Air satın almayı planlıyorsanız beklemeniz daha iyi olacak. Apple analistlerinden Mark Gurman’a göre Apple, bu sonbaharda yeni MacBook Air’i tanıtacak. Tasarım mevcut MacBook Air ile aynı olacak, ancak ekranın etrafındaki çerçevelerin daha ince olması söz konusu. Ekran boyutu ise 13 inç olarak kalacak. Yeni MacBook Air için bir diğer büyük gelişme ise ekranının Retina olacak olması. Bu, ilk Retina ekranlı MacBook Air anlamına geliyor.

[bkz url=https://www.sihirlielma.com/2018/08/17/ilk-retina-ekranli-macbook-air-fiyati-ortaya-cikti/]

Şu anda MacBook Air, Retina ekrana sahip olmayan tek dizüstü MacBook, ancak bu sonbaharda Gurman’ın tahminleri doğru ise bu durum değişecek.

Apple’ın bu sonbaharda uygun fiyatlı bir dizüstü MacBook modelini tanıtacağı bir süredir gümdemde, ancak bu dizüstü MacBook’un MacBook Air olup olmayacağı kesin değil. Şimdi durum değişmiş ve öğrenciler için olan dizüstü MacBook modelinin yenileneceği kesin gibi.

Profesyoneller için Yeni Mac mini

Mac mini 2014

Apple’ın ayrıca Ekim 2014’ten bu yana ilk kez yeni bir Mac mini’yi tanıtacağı söylentisi var. Bu yeni cihaz hakkında çok az şey biliniyor, ancak Apple’ın bu cihaz ile profesyonellere odaklanmak istediği belirtiliyor.

Yeni Mac mini ile daha iyi bir işlemci ve daha fazla depolama alanı gelebilir. Mac mini, genellikle sunucu olarak profesyoneller tarafından kullanılıyor. Apple’ın daha iyi özelliklerle yenilemeyi planladığı yeni cihazının fiyatı beklendiği gibi mevcut modellere kıyasla daha yüksek olacak.

2017’de Apple’ın yeni bir “Mac mini” üzerinde çalıştığına dair söylentiler vardı. Beklenen bu sonbaharda gerçekleşecek gibi duruyor.

Bloomberg’e göre, yeni MacBook Air ve Mac mini Eylül aındaki özel etkinlikte duyurulacak ve Ekim ayında piyasadaki yerini alacak.


Ssihirlielma.com e-bültenine kaydolarak, her hafta 15 bine yakın Sihirlielma okurunun yaptığı gibi, tüm güncellemeleri E-posta kutunuzdan takip edebilirsiniz. Abonelik için tıklayınız


CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz