Ana Sayfa Haberler Fortnite Battle Royale Apple TV’ye mi Geliyor?

Fortnite Battle Royale Apple TV’ye mi Geliyor?

0
Apple TV için Fortnite

Fortnite Battle Royale şu anda dünyanın en popüler oyunlarından biri. Oyun, PlayStation 4, Xbox One, Nintendo Switch, PC, iOS ve Android platformlarında oynanabiliyor ve çok yakında Apple TV’ye geleceği iddia ediliyor.

Apple TV için Fortnite

En sonki Fortnite sürümünde oyunun tvOS için hazırlandığını gösteren bazı kod referansları bulundu. @StormLeaks tarafından keşfedilen kod parçacıkları Epic Games’in tvOS için Fortnite üzerinde çalıştığını gösterse de şirket böyle bir planlarının olmadığını duyurdu.

Fortnite’ın kaynak kodlarında tvOS platformunu işaret eden kod parçalarının Unreal Engine’in kullanımından kaynaklandığı belirtiliyor.

Epic Games’in böyle bir açıklama yapması yakın gelecekte Fortnite’ın Apple TV için gelmeyeceğini gösteriyor, ancak bu yönde bir gelişme yaşanması sürpriz olmaz. Fortnite’ın sadece iOS platformundaki kullanıcılardan 100 milyon dolar gelir elde etti. Apple ekosistemindeki oyuncuların oyun için ödeme yapmaya daha istekli olduğu belirtiliyor. Epic Games, bundan dolayı Apple TV için oyununu geliştirme fırsatını geri çevirmeyecektir.

Bu baharda iOS için App Store’daki yerini alan Fortnite Battle Royale son zamanlarda Android platformunda da oynanabiliyor. Nitekim Android platformu için oyunu doğrudan Google Play Store’dan indirebilmek mümkün değil. Samsung, diğer Android kullanıcılarının oyunu oynayabilmelerinden önce Note 9 için özel bir anlaşma yapmayı başardı.


Ssihirlielma.com e-bültenine kaydolarak, her hafta 15 bine yakın Sihirlielma okurunun yaptığı gibi, tüm güncellemeleri E-posta kutunuzdan takip edebilirsiniz. Abonelik için tıklayınız


CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz