Ana Sayfa Haberler Mac için Microsoft Office’e Sürüm Engeli!

Mac için Microsoft Office’e Sürüm Engeli!

0
Mac için Microsoft Office

Microsoft, ofis yazılımı Office 2019/Office 365 için minimum yazılım gereksiniminin macOS Sierra olduğunu açıkladı. Bu, Mac’inde eski OS X Yosemite veya OS X El Capitan sürümünü çalıştıran kullanıcıları üzecek bir gelişme.

Değişikliğin önümüzdeki ay yürürlüğe gireceğinin altını çizelim.

Yeni Office Özellikleri için macOS Sierra Şartı

macOS Sierra Office 365

Microsoft şu anda Office 2019 üzerinde çalışıyor. Bunun iyi bir haber olduğu düşününebilir ancak, Mac’inde eski macOS sürümünü çalıştıran kullanıcılar için bu kötü bir haberi temsil ediyor. Çünkü, Office 365 güncellemeleri için en düşük yazılım gereksinimi artık macOS Sierra.

En yeni özellikleri kullanabilmek için Mac’te en düşük macOS Sierra’yı çalıştırıyor olmanız gerekiyor. Office 365 aboneleri için sürüm ayarlamasının yapılması adına yayınlanacak olan güncellemenin önümüzdeki ay geleceği belirtiliyor. Office 2019 için herhangi bir tarih söz konusu değil, ancak 2018’in ikinci yarısında yayınlanması bekleniyor.

Mac için Office, yoğun bir şekilde çalışmalar yapabilmeyi kolaylaştırmak adına yeni bir odak modu ve yeni yönetim araçları gibi her birçok yeni özellikle güncellenecek. Mac’inizde OS X El Capitan veya daha eski bir macOS/OS X sürümünü çalıştırıyorsanız Office’i kullanmaya devam edebilirsiniz, ancak en yeni özelliklere erişemezsiniz.

Mac’iniz için Sierra güncellemesini ertelediyseniz güncellemeyi yüklemenin şimdi tam zamanı. macOS Sierra ile Mac’iniz için birçok önemli özelliği kullanmaya başlayabilirsiniz. Sierra, Mac’inize yeni nesil teknolojiler, gelişmiş özellikler ve daha hızlı performans getiriyor. Güncellemeye Mac App Store’un Güncellemeler sekmesinden ulaşabilirsiniz.

Özetle, sıkı bir Office kullanıcısı ve Office 365 abonesiyseniz Sierra’ya geçiş yapmaktan başka çareniz yok.


Ssihirlielma.com e-bültenine kaydolarak, her hafta 15 bine yakın Sihirlielma okurunun yaptığı gibi, tüm güncellemeleri E-posta kutunuzdan takip edebilirsiniz. Abonelik için tıklayınız


CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz