Ana Sayfa Haberler Apple Watch Yarışmaları ile Rozetler ve Çıkartmalar Kazanın

Apple Watch Yarışmaları ile Rozetler ve Çıkartmalar Kazanın

0

Apple Watch yarışmalarına katılarak görevleri yerine getirerek rozetler ve iMessage çıkartmaları kazanabilirsiniz. Görevleri nasıl yerine getirebileceğinizi ve ödülleri kazanmak için neler yapmanız gerektiğini sizin için bir araya getirdik.

Ayrıca, tüm güncel Apple Watch yarışmaları için bir zaman çizelgesi hazırladık.

Sportif Apple Watch Yarışmaları

Apple, düzenli olarak Apple Watch kullanıcılarının katılabileceği yarışmalar organize ediyor. Bu yarışmalara katılarak görevleri tamamlamanız durumunda rozet ve iMessage çıkartması kazanıyorsunuz.

Bu rehberde, Apple Watch görevlerini nasıl yerine getirebileceğiniz hakkındaki her şeyi bulabilirsiniz.

Güncel Apple Watch Yarışmaları

1 Eylül 2018 – Redwood Ulusal Parkı’nın 50. Yıldönümü

1 Eylül 2018 Apple Watch Görevi

Apple, 1 Eylül 2018’de Redwood Ulusal Parkı’nın 50. yıldönümünü kutlamak amacıyla en az 50 dakika yürüme, koşma veya tekerlekli sandalye egzersizi yapılmasını teşvik eden bir yarışmayı başlattı. Önceki görevlerde olduğu gibi, bu görevi yerine getirerek özel rozeti kazanabilirsiniz.

Önceki Apple Watch Yarışmaları

Haziran 2018 – WWDC

Apple, WWDC 2018 etkinliği sırasında geliştiriciler için bir egzersiz halkasını kapatmaları adına özel bir yarışmayı kullanıma sundu. Bu yarışma 3 ila 7 Haziran arasında geçerliydi. Katılmak için geliştiricilerin özel talepte bulunması gerekiyordu. En fazla dört arkadaşla birlikte puan kazanmak için birlikte çalışılması gerekiyordu.

Takımdaki herkesin her gün halkaları kapatmaları durumunda takıma bonus puan veriliyordu. Kim 200’den fazla puan toplarsa ona özel hoş bir sürprizler yapıldı.

Nisan 2018 – Dünya Günü

Nisan 2018 - Dünya Günü

Apple, en az otuz dakika süren bir antrenman yapan Apple Watch kullanıcılarına Dünya Günü’ne özel rozet ve iMessage çıkartması verdi. Bu yarışma için her türlü egzersiz kabul edildi: bisiklet sürme, yüzme, koşu veya kürek çekme.

Ödül olarak üç animasyonlu iMessage çıkartması ve rozet verildi.

Mart 2018 – Uluslararası Kadınlar Günü

Mart 2018 - Uluslararası Kadınlar Günü

Apple, 8 Mart Uluslararası Kadınlar Günü’ne özel, kırmızı halkanın tamamlanması karşılığında özel bir rozet verdi. Normalden iki kat daha fazla kalori yakan kullanıcılar bu özel rozetin sahibi oldu.

Bu yarışma ile özel rozetin yanı sıra üç animasyonlu iMessage çıkartması verildi.

Şubat 2018 – Sevgililer Günü

Şubat 2018 - Sevgililer Günü

8-14 Şubat haftasında yeşil etkinlik halkasını her gün kapatan kullanıcıların günlük en az 30 dakika egzersiz yapmaları gerekiyordu.

Yarışma görevi, doğrudan Sevgililer Günü’ne özel değildi. Görevi tamamlayan kullanıcılara üç adet animasyonlu iMessage çıkartması ve kalp şeklinde bir rozet verildi.

Ocak 2018 – Yeni Yıl

Ocak 2018 - Yeni Yıl

Apple, yeni yılın ilk yarışmasını Ocak 2018’de katılıma açtı. Tüm egzersiz halkalarını art arda yedi gün boyunca kapatan kullanıcılara özel bir rozet ve iMessage çıkartması hediye edildi.

Apple Watch Yarışmaları Nedir ve Nasıl Tamamlanır?

Apple, iki türlü yarışma organize ediyor: herkes için farklı olan kişisel görevler ve genel görevler. Bazı görevler sadece belirli bölgeler için geçerli olabiliyor.

Bir Apple Watch Yarışmasına Katılın

Herhangi bir güncel görev için rozet ve çıkartmayı kazanmak için belirtilen günler arasında antrenmanları yerine getirmelisiniz. Görevlerin başarıyla tamamlanması için bazen koşmalı, bazen bisiklet sürmelisiniz. Genellikler görevler için antrenman ölçütleri yürüme, koşu veya tekerlekli sandalye ile sınırlı tutuluyor.

Apple Watch Yarışmaları

Herhangi bir yarışma görevine katılabilmek için Apple Watch’un iPhone’daki Aktivite uygulamasının Ödüller sekmesine gitmeniz yeterli. Buradan güncel yarışmaları görebilir ve yapmanız gerekenlerle ilgili detaylara ulaşabilirsiniz. Yarışma görülmüyor veya rozet logosu gri ise Apple Watch’unuzu yeniden başlatmalısınız.


Ssihirlielma.com e-bültenine kaydolarak, her hafta 15 bine yakın Sihirlielma okurunun yaptığı gibi, tüm güncellemeleri E-posta kutunuzdan takip edebilirsiniz. Abonelik için tıklayınız


CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz