Ana Sayfa Haberler Microsoft’un Sway Uygulaması App Store’dan Kaldırıyor!

Microsoft’un Sway Uygulaması App Store’dan Kaldırıyor!

0
iPad ve iPhone için Sway Uygulaması

İyi değerlendirmeler ve mükemmel kullanıcı deneyimi sunuyor olmasına rağmen Microsoft, iPhone ve iPad için Sway uygulaması için kritik bir karar aldı. Şirket, Sway uygulamasını App Store’dan kaldıracağını duyurdu.

Bir Microsoft çalışanı tarafından şirketin resmi forumunda yapılan açıklamaya göre, Sway artık uygulama olarak değil bir hizmet olarak kullanılabilir olacak. Kullanıcıların hizmeti kullanmaya devam edebilmeleri için sway.office.com sitesine gitmeleri gerekecek.

Sway Uygulaması Kaldırılıyor

Microsoft, Sway uygulamasını sonlandırılıyor çünkü dolaşımda uygulamanın çok fazla versiyonu var ve bunların hepsi farklı. Şirkete göre, uygulama deneyimi yeterli değil. Microsoft artık yalnızca çevrimiçi sürümüne odaklanacak.

Microsoft çalışanının açıklamasında, Sway’in çevrimiçi sürümünün aynı ve en güncel sürüm olarak kullanılabilir olacağı bilgisi yer alıyor. Sway’in iOS uygulamasında hazırlanan tüm sunumların çalışmaya devam edecek ve uygulamanın App Store’dan kaldırılmasından sonra bile çevrimiçi olarak bu sunumlara ulaşılabilecek.

19 Ekimden itibaren uygulama App Store’dan kaldırılacak ve 17 Aralık’tan itibaren uygulama tümüyle kullanılamaz hale gelecek. Önümüzdeki dönemde, uygulama desteğinin yakında sona ereceği konusunda gerekli bildirimin yapılacağı belirtiliyor.

Sway uygulaması Ocak 2015’te piyasaya sürüldü ve esas olarak profesyonel iş kullanıcılarına yönelikti. Uygulama, birden fazla Microsoft hizmetini birleştiriyor ve sunumları, bültenleri ve diğer belgeleri bir araya getirmeyi kolaylaştırıyor.

Tasarım öğelerine ulaşmak son derece kolay ve bu sayede sunumlar çok daha güzel ve şık hale getirilebiliyor.


Ssihirlielma.com e-bültenine kaydolarak, her hafta 15 bine yakın Sihirlielma okurunun yaptığı gibi, tüm güncellemeleri E-posta kutunuzdan takip edebilirsiniz. Abonelik için tıklayınız


CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz