Ana Sayfa Haberler iPhone 7’ye Kablosuz Şarj Özelliğini Getiren İlginç Kit!

iPhone 7’ye Kablosuz Şarj Özelliğini Getiren İlginç Kit!

3
iPhone 7 Kablosuz Şarj Kiti

Çalışmalarını “Teknolojik Saçaklardan Maceralar” olarak tanımlayan Scotty Allen, iPhone 7’ye kablosuz şarj özelliğini dahil ederek ilginç bir çalışmaya imza attı. Normalde kablosuz şarj özelliği bulunmayan iPhone modelinin basit bir kit ile bu özelliğe kavuştuğunun altını çizelim. Elbetteki kitin iPhone’a dahil edilme süreci göründüğü kadar basit değil.

Macerasına sadık kalmak için YouTube kanalına “Strange Parts” ismini veren Allen’in iPhone 7 için yaptığı çalışmanın önceki çalışmaları gibi benzersiz ve ilgi çekici olduğu görülüyor.

Allen’in bir süreliğine kablosuz şarj özelliğini denemekten kaçındığı çünkü çok zor olacağını düşündüğü belirtiliyor. Ancak, eski iPhone’ları kablosuz şarj etmek için dönüşüm kitleri satan bir satıcıyı keşfetmesinin ardından işe koyulduğu dile getiriliyor.

iPhone 7 için Kablosuz Şarj Kiti Uygulaması

iPhone 7 Kablosuz Şarj

Çılgın YouTuber’ın başarılı olmadan önce çeşitli hatalar ve bağlantı sorunlarının üstesinden gelmek için ne kadar çalışma yaptığı net değil, ancak yaklaşık 40 dakikalık videoda iPhone’a kablosuz şarj özelliğini dahil ettiği görülüyor. Ayrıca, “Strange Parts” web sitesinde sadece iPhone 7 için söz konusu kit 70 dolara satılıyor. Kit için “kendi telefonunuzda denemeyin” tavsiyesinde bulunuluyor.

Allen, web sitesinde kendi telefonunuz için yaptığımı yapmaya çalışır ve telefonunuza zarar verirseniz herhangi bir sorumluluk kabul etmem diyor ve ekliyor: “Bu kit sadece maceracı ruhlar içindir. Videoda gördüğünüz gibi, kitin çalışmasını sağlamak biraz zor.”


Ssihirlielma.com e-bültenine kaydolarak, her hafta 15 bine yakın Sihirlielma okurunun yaptığı gibi, tüm güncellemeleri E-posta kutunuzdan takip edebilirsiniz. Abonelik için tıklayınız


3 Yorumlar

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz