Ana Sayfa Aksesuar Apple Watch’u Minik Bir Retro Mac’e Dönüştüren Stand

Apple Watch’u Minik Bir Retro Mac’e Dönüştüren Stand

0
Apple Watch Stand Mac

Apple Watch’unuzun ekranına bakmak hiç bu kadar nostaljik hissettirmemişti. Apple’ın akıllı saatinin ekranını minik bir retro Mac’e dönüştüren 9 ABD dolarındaki standı eminiz ki çok seveceksiniz.

Apple Watch’u Retro Mac’e Dönüştüren Stand

Apple Watch Retro Mac Standı

Apple Watch için Elago W3 Stand’ı 8,99 ABD doları karşılığında Amazon’da satışa sunuldu. Stand, Apple Watch’un ekranına başucu modunda retro Mac görünümü kazandırıyor.

Üstelik standın oldukça kullanışlı bir yönü var. Watch’u şarj edebilmenizi sağlıyor. Akıllı saatin manyetik güç adaptörünü standın içine yerleştirebileceğiniz bir alan bulunuyor. Bu alana manyetik güç adaptörünü yerleştirerek akıllı saatinizi şarj edebiliyorsunuz.

Stand, Watch Series 0, Series 1, Series 2 ve Series 3 ile uyumlu. Saatin ekranının çizilmesini önlemek ve kaymasının engellemek için stand silikondan imal edilmiş.

8,99 ABD doları ile sadece Klasik Beyaz renkli stand satın alınabiliyor. Bir diğer renk seçeneği Siyah renkli standı satın almak isterseniz ödeyeceğiniz tutar değişiyor ve 10,99 ABD doları ödemeniz gerekiyor.

Amazon’da satılan ürün Türkiye’ye kargolanıyor, ancak burada üzücü bir durum var. Neredeyse standın fiyatı kadar kargo ücreti ödemek gerekiyor. Klasik Beyaz renkli stand için 5,65 ABD doları, Siyah renkli standın kargosu için ise 7,76 ABD dolarının ödenmesi gerekiyor.

Standı buradaki bağlantıya tıklayarak satın alabilirsiniz.


Ssihirlielma.com e-bültenine kaydolarak, her hafta 15 bine yakın Sihirlielma okurunun yaptığı gibi, tüm güncellemeleri E-posta kutunuzdan takip edebilirsiniz. Abonelik için tıklayınız


CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz