Ana Sayfa Apple Fransız Radyo İstasyonu Bu Yılki iPhone Etkinliğinin Tarihini Açıkladı

Fransız Radyo İstasyonu Bu Yılki iPhone Etkinliğinin Tarihini Açıkladı

0
Apple 2018 Eylül iPhone Etkinliği

Fransız radyo istasyonu Europe 1, iki isimsiz kaynağı gerekçe göstererek yeni iPhone’ların duyurulacağı Eylül ayı özel etkinliğin tarihini açıkladı.

Radyo istasyonuna göre, olağan Eylül ayı iPhone etkinliği 12 Eylül Çarşamba günü Türkiye saati ile 20:00’da Apple Park’taki Steve Jobs Theater’da düzenlenecek.

Apple’ın Eylül ayı özel etkinliği için 12 Eylül tarihi oldukça tutarlı duruyor. Birçok kaynak zaten Apple’ın bu yılki etkinliği için bu tarihi işaret ediyor. Teknoloji devinin Eylül ayı özel etkinliği için bu tarihi seçmesinin birçok nedeni var;

  • Apple, 2012’den bu yana Eylül ayı etkinliği için 7 Eylül ile 15 Eylül arasındaki tarihleri tercih etti.
  • Apple, etkinliği için hiçbir zaman Pazartesi, Perşembe veya Cuma gününü seçmedi. Eylül ayı özel etkinliği her zaman Salı veya Çarşamba gününe denk getirildi.
  • Alman operatörler, bir sonraki iPhone’ların 14 Eylül Cuma günü ön siparişe sunulacağını açıkladı. Apple, genellikle yeni iPhone’larını duyurmasından iki ila üç gün sonra yeni cihazlarını ön siparişe sunuyor.
  • Etkinlik bu yılın Eylül ayının ilk haftasında yapılacaksa büyük olasılıkla çok yakında medya davetiyelerini göndermeye başlayacak.
  • ABD’de İşçi Bayramı bu yıl 3 Eylül Pazartesi gününe denk geldi. Apple, büyük olasılıkla İşçi Bayramı tatilinden sonra 4 Eylül veya 5 Eylül arasında etkinliğin tarihini netleştirerek duyuracak.
  • 11 Eylül saldırılarından dolayı Apple’ın etkinliği için bu tarihi tercih etmesi pek mümkün değil.

Etkinlikte Apple’ın üç yeni iPhone modelinin yanı sıra, Apple Watch Series 4’ü, yeni AirPods’u, AirPower’ın çıkış tarihini ve fiyatını gibi birçok şeyin duyurması bekleniyor. Etkinlikle ilgili tüm gelişmeleri sizlerle paylaşıyor olacağız.


Ssihirlielma.com e-bültenine kaydolarak, her hafta 15 bine yakın Sihirlielma okurunun yaptığı gibi, tüm güncellemeleri E-posta kutunuzdan takip edebilirsiniz. Abonelik için tıklayınız


CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz