Ana Sayfa Haberler FaceTime’ın Rakibi Google Duo Uygulamasına iPad Desteği Geldi

FaceTime’ın Rakibi Google Duo Uygulamasına iPad Desteği Geldi

0
iPad için Google Duo

Google bugün, iOS için görüntülü görüşme uygulaması Duo’yu iPad desteği ile güncelledi. Daha önce Google Duo uygulaması yalnızca iPhone kullanıcıları tarafından kullanılabiliyordu.

FaceTime’ın Rakibi Google Duo Uygulaması

iPad için Google Duo Uygulaması

iPad için Duo, uygulamanın sürüm 39’un bir parçası olarak geliyor ve güncellemede yer alan tek değişiklik konumunda. Android platformu için uygulama bir süredir tablet tarafında kullanılabiliyordu.

Google Duo, Google’ın FaceTime’a doğrudan rakip olması için geliştirdiği bir uygulama konumunda. Uygulamaya iPad desteğinin gelmesi Google’ın rekabeti yükseltme planı yaptığını gösteriyor. Google, ister Wi-Fi ister hücresel bağlantıda Duo’nun en yüksek kalitede görüntülü görüşme uygulaması olduğunu söylüyor.

iOS 12, Grup FaceTime özelliği ile geliyor. Özellik, macOS Mojave’de de kullanıma sunulacak. Böylece, dizüstü ve masaüstü Mac’lerde de kullanılabilir olacak. Apple, özelliğin bir süreliğine ertelendiğini ve yakın gelecekte bir iOS 12 güncellemesi ile kullanıma sunulacağını açıkladı.

Grup FaceTime özelliğinin kullanıma sunulmasıyla, Apple cihazları arasında 32 kişiyle aynı anda görüntülü görüşme yapabilmek mümkün hale gelecek. Böylece Apple, Duo gibi birçok gelişmiş özelliklerle donatılmış görüntülü görüşme uygulaması ile servisi aracılığıyla rekabet edebilir hale gelecek.

Google Duo, App Store’dan ücretsiz indirilebilir. Uygulamayı kullanabilmek için Google hesabı ile giriş yapmak yeterli. Uygulamayı buradaki bağlantıya tıklayarak doğrudan App Store’dan indirebilirsiniz.


Ssihirlielma.com e-bültenine kaydolarak, her hafta 15 bine yakın Sihirlielma okurunun yaptığı gibi, tüm güncellemeleri E-posta kutunuzdan takip edebilirsiniz. Abonelik için tıklayınız


CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz