Ana Sayfa Aksesuar Apple’ın Kablosuz Şarj Matı AirPower’a Rakip Çıktı

Apple’ın Kablosuz Şarj Matı AirPower’a Rakip Çıktı

0
Zens Dual+Watch Şarj Cihazı

En yeni iddialara göre Apple, AirPower kablosuz şarj matını önümüzdeki ay piyasaya sürecek. Henüz kesin değil ancak Apple’ın kablosuz şarj matının fiyatının 160 ila 190 ABD doları arasında olacağına dair birçok söylenti var.

[bkz url=https://www.sihirlielma.com/2018/08/13/airpowerin-fiyati-ve-cikis-tarihi-ortaya-cikti/]

Apple’ın kablosuz şarj matı sizin için pahalıysa ona alternatif olacak, Zens’in uygun fiyatlı yeni şarj cihazı tam size göre.

Zens Dual + Watch Kablosuz Şarj Cihazı

Zens Dual + Watch kablosuz şarj cihazı, iki iPhone ve bir Apple Watch’ı aynı anda şarj etme yeteneğine sahip. Bu yönü ile Apple’ın kablosuz şarj matı AirPower’a rakip olarak görülüyor.

Dual + Watch kablosuz şarj cihazı, yüksek kaliteli alüminyumdan yapılmış yekpare bir gövdeye sahip. Ultra ince tasarımı ile öne çıkan şarj cihazı Apple’ın hızlı şarj özelliğini destekliyor ve üç cihazı aynı anda şarj edebilmek için 20 W’lık maksimum güç çıkışına sahip.

Zens’in şarj cihazının Apple’ın kablosuz şarj cihazına göre elbetteki bazı eksiklikleri bulunuyor. Bu eksikliklerden birisi de AirPower’ın herhangi bir noktasına konulan cihazı şarj edebilme yeteneği. Apple’ın şarj pedi ile sunduğu bu özelliğin şifresi henüz çözülebilmiş değil. Şarj pedinin çıkış tarihindeki gecikmeye de bu özelliğin neden olduğu öne sürülüyor.

Zens’in şarj pedinin Avrupa satış fiyatı 99 Euro olarak açıklandı. Zens, Dual + Watch şarj cihazı 15 Eylül’de piyasadaki yerini alacak.


Ssihirlielma.com e-bültenine kaydolarak, her hafta 15 bine yakın Sihirlielma okurunun yaptığı gibi, tüm güncellemeleri E-posta kutunuzdan takip edebilirsiniz. Abonelik için tıklayınız


CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz