Ana Sayfa Aksesuar iPhone, iPad ve Apple TV için Flex Klavye!

iPhone, iPad ve Apple TV için Flex Klavye!

0
iPad ve iPhone için Klavye

Zagg bugün, en yeni klavyesini duyurdu. Evrensel klavye iPhone’lardan 12.9 inç iPad Pro’ya kadar hemen hemen tüm Apple cihazlarıyla çalışmak üzere tasarlanmış.

Flex adı verilen klavye, stand, klavye ve koruyucu görevi gören Apple Smart Keyboard tarzı bir tasarıma sahip. Klavyenin özellikleri arasında çok renkli arkadan aydınlatmalı klavye düğmeleri, çoklu cihaz eşleştirmesi ve şarj edilebilir pili ile iki yıla kadar pil ömrü bulunuyor.

Klavyenin Öne Çıkan Özellikleri

iPhone için Klavye

Zagg’ın en yeni klavyesinin öne çıkan özellikler şu şekilde;

  • Flex, akıllı telefonlar, tabletler ve Apple TV dahil olmak üzere heen hemen tüm Bluetooth’lu cihazlarla çalışıyor.
  • Kullanıcılara çok yönlülük kazandıracak şekilde tasarlanan Flex klavye, bir çanta veya çantaya düzgün bir şekilde sığmasını sağlayan ultra ince bir kapakla donatılmış.
  • Dizüstü bilgisayar tarzı klavye düğmeleri, kullanıcılara hızlı, doğru ve rahat bir yazım deneyimi sunuyor.
  • Katlanabilir kapak, herhangi bir boyuttaki akıllı telefonu veya tableti uygun bir görüş açısında tutabilen yerleşik bir stand haline gelebiliyor.
  • Birden çok cihazla aynı anda eşleştirme özelliği sunuluyor. Bu özellik sayesinde kullanıcıların iki cihazla aynı anda klavyeye bağlanmaları ve kullanmaları mümkün.
  • Yedi renk seçeneğine sahip arkadan aydınlatmalı klavye düğmeleri, düşük ışık koşullarında bile yazım deneyiminin sürmesini sağlıyor.

Zagg’ın Flex klavyesi 79,99 dolar fiyat etiketi ile ön siparişe sunuldu. Klavyenin 19 Eylül’den itibaren müşterilere gönderilmeye başlanacağı belirtiliyor. Zagg’ın web sitesi aracılığıyla Türkiye için sipariş vermek mümkün değil, ancak 19 Eylül’den itibaran muhtemelen Amazon gibi alış veriş sitelerinden Flex klavyeyi satın alabilmek mümkün olacak.


Ssihirlielma.com e-bültenine kaydolarak, her hafta 15 bine yakın Sihirlielma okurunun yaptığı gibi, tüm güncellemeleri E-posta kutunuzdan takip edebilirsiniz. Abonelik için tıklayınız


CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz