Ana Sayfa Haberler İnsanlar iPhone’unu Yenilemek İstiyor!

İnsanlar iPhone’unu Yenilemek İstiyor!

0
Uygun Fiyatlı iPhone 6

Hafta başında yayınlanan bir raporda, bu yılın iPhone modellerinin satış rekoru kıracağı bilgisi yer alıyordu. Rapora göre, Apple’ın 2018 iPhone modelleri iPhone 6’dan bu yana ki en çok satan iPhone’lar olacak.

[bkz url=https://www.sihirlielma.com/2018/08/28/2018-iphone-modellerinin-satis-rekoru-kirmasi-bekleniyor/]

Loup Ventures tarafından yapılan bir anket bu iddiayı doğruluyor ve yeni iPhone’ların satış rekoru kıracağı iddiasını destekliyor. Yapılan anketin sonuçlarına göre, iPhone kullanıcılarının büyük çoğunluğu daha yeni bir iPhone’a geçiş yaparak iPhone modelini yükseltmeyi planlıyor. Üstelik geçen yıla göre bu yıl iPhone’unu yükseltmek isteyen kullanıcı sayısı bir hayli yüksek.

İnsanlar iPhone’unu Yükseltmek İstiyor

Loup Ventures, bu yılki yeni iPhone modelleri için tüketicilerin satın alma eğilimini saptayabilmek adına 530 ABD’li tüketici üzerinde bir anket yaptı. Ankete katılan 530 kişinin yaklaşık yüzde 48’i gelecek yıl daha yeni bir iPhone’a geçmeyi planladığını söyledi.

Geçen yıl yine Loup Ventures tarafından yapılan aynı ankete katılanların sadece yüzde 25’i daha yeni bir iPhone’a geçmeyi planladığını söylemişti. Bu bakımdan, bu yılki anket katılımcılarının oldukça büyük bir yüzdesinin daha yeni bir iPhone’a geçiş yapmak istediği görülüyor.

Android kullanan anket katılımcılarının iPhone’a geçiş yapma eğilimlerini saptayabilmek için de sorular soruldu. Anket katılımcısı Android kullanıcılarının yüzde 19’u iPhone’a geçiş yapmak istediğini söyledi.

Son olarak ankette, tüketicilerin artırılmış gerçekliğe olan ilgisi için de eğilimlerini ölçmek adına sorular soruldu. Katılımcıların yüzde 32’si artırılmış gerçeklik özelliğini destekleyen bir akıllı telefon satın almayı planladığını söyledi.

Günümüzün popüler teknolojisine olan kullanıcı ilgisinin her geçen yıl yükseldiği görülüyor. Geçen yılki ankete katılan insanların yüzde 21’inin artırılmış gerçeklik teknolojisine sahip herhangi bir akıllı telefon satın almayı planladığı ortaya çıkmıştı.


Ssihirlielma.com e-bültenine kaydolarak, her hafta 15 bine yakın Sihirlielma okurunun yaptığı gibi, tüm güncellemeleri E-posta kutunuzdan takip edebilirsiniz. Abonelik için tıklayınız


CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz