Ana Sayfa Haberler Apple, Yanlışlıkla 2018 Model iPhone XS’in Görüntüsünü Sızdırdı!

Apple, Yanlışlıkla 2018 Model iPhone XS’in Görüntüsünü Sızdırdı!

1
2018 iPhone XS Max

Apple, 12 Eylül’deki etkinliğinde duyuracağı 2018 model iPhone’ların görüntüsünü yanlışlıkla sızdırdı. Sızdırılan görüntü Apple’ın yeni iPhone’ları için ilk resmi sızıntı konumunda ve yeni iPhone’ların tasarımı için önemli bir ipucu veriyor.

[bkz url=https://www.sihirlielma.com/2018/08/30/apple-12-eylul-etkinligini-resmen-duyurdu-gather-round/]

Şimdiye kadarki söylentiler, Apple’ın bu sene üç yeni iPhone’unu piyasaya sürmeyi planladığını öne sürdü;

  • iPhone X’un halefi 5.8 inçlik OLED ekranlı bir model
  • 6.5 inçlik OLED ekranlı bir model
  • 6.1 inç LCD ekranlı bir iPhone

iPhone XS’in Görüntüsü Yanlışlıkla Sızdırıldı

2018 Model iPhone XS

Sızdırılan görüntü, ilk kez Altın renk seçeneği ile sunulacak olan iki OLED modelin varlığını doğruluyor. 2017 model OLED ekranlı iPhone X, yalnızca Gümüş ve Uzay Grisi renk seçeneğiyle sınırlıydı.

Apple’ın yeni iPhone’larının tamamının TrueDepth kamera sistemiyle gelen ve Touch ID’nin yerini alan Face ID’ye sahip olacağı iddia ediliyor. Face ID’nin yanı sıra, yeni iPhone’ların ince çerçeveli ve uçtan uca ekran tasarımına sahip olacağı öne sürülüyor.

Sızdırılan görsele ve edinilen bilgilere göre Apple, 5.8 inç ve 6.5 inç OLED iPhone’larını iPhone XS olarak isimlendirmeyi planlıyor. Apple, tipik olarak tüm iPhone’larına benzersiz isimler veriyor, ancak şirketin bu yılki modelleri için isimlendirme konusunda daha fazla kafa yorduğu açık.

Apple’ın Eylül ayı özel etkinliğinin tarihi 12 Eylül olarak açıklandı. Etkinlik, Türkiye saati ile 20:00’da başlayacak ve Apple Park’taki Steve Jobs Theater’da düzenlenecek. Apple, etkinliğini canlı yayınla meraklı takipçileriyle buluşturacak. Apple’ın etkinlikte duyurduğu her şeyi sizlerle öncelikli olarak buluşturacağız.


Ssihirlielma.com e-bültenine kaydolarak, her hafta 15 bine yakın Sihirlielma okurunun yaptığı gibi, tüm güncellemeleri E-posta kutunuzdan takip edebilirsiniz. Abonelik için tıklayınız


1 YORUM

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz