Ana Sayfa Haberler Çileden Çıkaran Sorunu Çözen iOS 12 Beta 12 Yayınlandı

Çileden Çıkaran Sorunu Çözen iOS 12 Beta 12 Yayınlandı

4
iOS 12 Beta

Apple, test amaçlı olarak geliştiriciler için on birinci beta sürümünü yayınlamasından sadece dört gün sonra iOS 12 Beta 12’yi yayınladı.

Kayıtlı Apple geliştiricileri, yeni iOS 12 beta sürümünü indirmek için Apple’ın Geliştirici Merkezi’ni kullanabilirler. Güncellemeyi Ayarlar > Genel > Yazılım Güncelleme menüsünden OTA ile indirebilmek için geliştirici merkezinden uygun konfigürasyon profilini indirip iOS cihaza yüklemek gerekiyor. Profilin yüklü olduğu cihazlar için yeniden profil dosyasını indirmeye gerek yok.

Halka açık Beta Yazılım Programı kullanıcıları için de iOS 12 Beta 12 şimdi kullanılabilir.

iOS 12 Beta 12 Önemli Bir Sorunu Çözüyor

Güncellemenin bir önceki beta güncellemesinin yayınlanmasından sadece birkaç gün sonra gelmesinin nedeni ise on birinci beta sürümü sonrası yaşanan ve kullanıcıları çileden çıkaran iOS 12 Beta 11’deki “Yeni Güncelleme Var” diyalog ekranı.

[bkz url=https://www.sihirlielma.com/2018/08/31/ios-12-beta-kullanicilarini-cileden-cikaran-sorun/]

iOS 12 Beta 12 güncellemesinin “Yeni Güncelleme Var” diyalog ekranının çıkması sorunu çözdüğünü belirtelim. Bunun dışında güncellemeyle ile farklı bir yenilik veya değişiklik sunulmuyor.

Apple’ın iOS 12’nin herkese açık final sürümünü yayınlamasına ise kısa bir süre kaldı. Cupertino merkezli şirket, Eylül ayı özel etkinliği için 12 Eylül tarihi resmi olarak duyurdu. Etkinlikten altı veya yedi gün sonra iOS 12’nin herkese açık final sürümü yayınlanacak. Etkinlikten hemen sonra ise iOS 12’nin geliştiriciler için GM yani Golden Master sürümü yayınlanacak.


Ssihirlielma.com e-bültenine kaydolarak, her hafta 15 bine yakın Sihirlielma okurunun yaptığı gibi, tüm güncellemeleri E-posta kutunuzdan takip edebilirsiniz. Abonelik için tıklayınız


4 Yorumlar

  1. ios 12 beta sorunu cozuldu:
    ayarlar- ios beta 12 profil kaldir, yeniden baslat – tekrar ios beta 12 beta profilini kur- guncelleme yap tekrar baslasin sonra sorun kalkti ben denedim oldu.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz