Ana Sayfa Haberler Müşterilerin Tercihi Apple Watch Series 1!

Müşterilerin Tercihi Apple Watch Series 1!

0
Apple Watch Series 1

Counterpoint Research’ün en yeni piyasa araştırma raporuna göre, müşterilerin favorisi Apple Watch Series 1. Raporda Apple’ın akıllı saati için hem iyi hem kötü haber var.

İyi haber, Apple’ın Apple Watch ile akıllı saat piyasasına hakim olmaya devam etmesi ve pazar payının yüzde 41 olması. İkinci sırada yer alan Fitbit’in pazar payı Apple’ın yarısı kadar ve yüzde 21 seviyelerinde. Bir bütün olarak akıllı saat pazarı, geçen çeyrekte yıllık bazda yüzde 37 arttı.

Araştırma sonucunda Apple için iki kötü haber var. Counterpoint Research, Apple’ın geçen yılın ikinci çeyreğinde pazar payının yüzde 48 olduğunu, bu yıl ise yüzde 41’e düştüğünü söylüyor. Apple’ın kaybında fayda sağlayan firma ise pazar payını yüzde 8’den yüze 21’e kadar çıkaran Fitbit.

Müşterilerin Tercihi Apple Watch Series 1

Dahası, 10 Apple Watch alıcısının yaklaşık 9’unun Apple Watch Series 3 yerine daha eski ve daha ucuz olan Apple Watch Series 1’i tercih ediyor. Counterpoint, çoğu insanın hücresel özellikli modeli satın almak istemesi durumunda Series 3’e yöneldiğini, ancak genel olarak Series 1’in tercih edildiğini söylüyor.

Asıl soru ise bu durumun Apple Watch Series 4’ün piyasaya sürülmesinden sonra nasıl ve ne yönde değişeceği. Series 4’ün kullanılabilir ekran alanının yüzde 15 daha büyük olacak. Bu değişimin Apple’ın akıllı saatinin tercih edilme nedenini artıracağı üzerinde duruluyor.

Apple, 12 Eylül’de tanıtacağı Apple Watch Series 4’ün basın görselini yanlışlıkla sızdırmıştı.

[bkz url=https://www.sihirlielma.com/2018/08/31/apple-apple-watch-series-4un-goruntusunu-yanlislikla-sizdirdi/]


Ssihirlielma.com e-bültenine kaydolarak, her hafta 15 bine yakın Sihirlielma okurunun yaptığı gibi, tüm güncellemeleri E-posta kutunuzdan takip edebilirsiniz. Abonelik için tıklayınız


CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz