Ana Sayfa Haberler Meraklıları için Apple’ın iPhone XS Duvar Kağıdı!

Meraklıları için Apple’ın iPhone XS Duvar Kağıdı!

0
iPhone XS Duvar Kağıdı

Apple, geçtiğimiz günlerde Eylül ayı özel etkinliğinin tarihini resmi açıkladı. Apple, Eylül ayı özel etkinliğinin resmi tarihini 12 Eylül olarak duyurdu. Şirketin bu yılki etkinliğinde üç yeni iPhone’unu duyurması bekleniyor. Bu iPhone modellerinden en merak edileni ise 5.8 inç ve 6.5 inç ekran boyutuna sahip OLED modeller.

[bkz url=https://www.sihirlielma.com/2018/08/30/apple-12-eylul-etkinligini-resmen-duyurdu-gather-round/]

Şirketin etkinlik duyurusunun hemen ardından yanlışlıkla 2018 model OLED iPhone’larının basın görsellerini paylaşması ise oldukça dikkat çekti. iPhone XS olarak isimlendirilen modellerin basın görsellerinin görücüye çıkması büyük ses getirdi.

[bkz url=https://www.sihirlielma.com/2018/08/31/apple-yanlislikla-2018-model-iphone-xs-goruntusunu-sizdirdi/]

Yanlışlıkla paylaşılan basın görsellerinin birçok platformda yer bulmasının ardından insanlar yeni iPhone’lardan ziyade cihazların ekranını süslemek için kullanılan duvar kağıdına odaklandılar. Duvar kağıdı meraklılarının dikkatini çeken görsel bir anda insanların odak noktası haline geldi.

Şimdiye kadar hiçbir yerde görülmeyen ve belkide sadece lansmana özel yeni iPhone’lar için kullanılacak olan duvar kağıdı büyük bir merakla internette aranmaya başlandı.

iPhone XS Duvar Kağıdı

iPhone XS’in basın görselinde yer alan söz konusu duvar kağıdı Jüpiter’e ait ve cihazların ekranının yaklaşık yarısını doldurarak siyah arka planı sayesinde çentiği akıllıca gizliyor.

Apple’ın iPhone XS’de kullandığı duvar kağıdını elbetteki bulmak kolay değil. Teknoloji devi Apple, cihazlarında genelde özgün duvar kağıtlarına yer veriyor. Bu duvar kağıdının da özgün olduğu açık.

9to5Mac tarafından lansman görselinden çıkarılan duvar kağıdı ise şimdilik tam olmasa da tatmin edici bir kalitede indirilerek kullanılabilir. Söz konusu duvar kağıdının 12 Eylül’de yayınlanacak olan iOS 12 GM’de yer alması bekleniyor.

Duvar kağıdını buradaki bağlantı aracılığıyla indirebilir ve iPhone’unuzda arka plan görseli olarak ayarlayabilirsiniz.


Ssihirlielma.com e-bültenine kaydolarak, her hafta 15 bine yakın Sihirlielma okurunun yaptığı gibi, tüm güncellemeleri E-posta kutunuzdan takip edebilirsiniz. Abonelik için tıklayınız


CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz