Ana Sayfa Haberler Göz Kamaştıran Altın Kaplama iPhone XS Konsepti!

Göz Kamaştıran Altın Kaplama iPhone XS Konsepti!

0
iPhone XS Konsept

Apple, Eylül ayı özel etkinliği için geçtiğimiz hafta merakla beklenen etkinlik tarihini duyurdu. Cupertino merkezli şirket, Eylül ayı özel etkinliği için 12 Eylül tarihini verdi.

[bkz url=https://www.sihirlielma.com/2018/08/30/apple-12-eylul-etkinligini-resmen-duyurdu-gather-round/]

Apple’ın bu yılki etkinliğinde üç yeni iPhone’unu duyurması bekleniyor. Yeni iPhone modellerinin adlandırması büyük merak konusu. İlk gelen resmi sızıntıyla Apple’ın yeni iPhone’lar için iPhone XS adlandırmasını kullanması bekleniyor.

Beklenildiği gibi, konsept tasarımcıları boş durmayarak 2018 model iPhone modelleri için konsept videolarını bir bir yayınlamaya başladı. Bu konsept videolarının arasında en ilgi çekeni ve göz kamaştıranı ise Gunho Lee’ye ait.

iPhone XS Konsepti

iPhone XS konsept videosunda kullanılan iPhone’un tasarımında Apple’ın yanlışlıkla paylaştığı basın görsellerinden ilham alınıyor. Elbetteki 12 Eylül’de resmen tanıtılacak olan iPhone modeline veya modellerine göre konseptteki iPhone’lar arasında farklılıklar olabilir.

Apple’ın bu yılki Eylül ayı özel etkinliğinde 2018 model iPhone modellerinin yanı sıra Apple Watch Series 4’ü duyurması bekleniyor. Ayrıca etkinlikte merakla beklenen Apple’ın kablosuz şarj matı AirPower’ın çıkış tarihinin duyurulmasına kesin gözüyle bakılıyor. Tüm bunlarla birlikte AirPods’un kablosuz şarj edilebilmesini sağlayan kablosuz şarj kutusunun da etkinlikte duyurulması söz konusu.

iPhone XS hakkında ne düşünüyorsunuz? Beklenildiği gibi bir iPhone modelinin tanıtılması durumunda satın almayı düşünüyor musunuz veya düşünür müsünüz? Lütfen aşağıdaki yorum alanından bizimle paylaşın.


Ssihirlielma.com e-bültenine kaydolarak, her hafta 15 bine yakın Sihirlielma okurunun yaptığı gibi, tüm güncellemeleri E-posta kutunuzdan takip edebilirsiniz. Abonelik için tıklayınız


CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz