Ana Sayfa Haberler Haftanın iPhone Duvar Kağıtları (3 Eylül 2018)

Haftanın iPhone Duvar Kağıtları (3 Eylül 2018)

0
iPhone Duvar Kağıtları

Haftanın ilk gününü renklendirecek, iPhone’un Ana Ekran ve Kilit Ekranı görünümünü daha iyi kılacak haftanın iPhone duvar kağıtları paylaşımı serimizi devam ettiriyoruz. Özenle seçerek bir araya getirdiğimiz haftanın en iyi duvar kağıtlarını her hafta Pazartesi günü sizlerle buluşturmaya devam ediyoruz.

[bkz url=https://www.sihirlielma.com/2018/08/20/haftanin-iphone-duvar-kagitlari-20-agustos-2018/]

iOS’un arayüzünün tek özelleştirilebilir kısmı duvar kağıdı alanı. Durum böyle olunca özellikle bir iPhone kullanıcısı için duvar kağıdının ayrı bir yeri var.

Haftanın iPhone Duvar Kağıtları

Geçtiğimiz hafta Apple’ın Eylül ayı özel etkinliğinde duyuracağı iPhone modeline (iPhone XS) ait basın görselini sizinle paylaştık. iPhone XS, Jüpiter gezegenini tasvir eden yepyeni bir duvar kağıdı ile geliyor gibi duruyor.

Grafik tasarımcısı AR7, Twitter’da Jüpiter’in bazı resimlerini doğrudan NASA’nın paylaştığı görüntüleri kullanarak iPhone X ve diğer iPhone modelleri için optimize etti. Her bir duvar kağıdı Jüpiter’i farklı renkte ve farklı açıdan gösteriyor ve toplamda üç duvar kağıdı var.

iPhone XS duvar kağıdının orijinal kalitedeki halini Apple’ın bu ayın sonuna kadar iPhone XS ile birlikte sunması bekleniyor. O zamana kadar orijinal iPhone XS duvar kağıdının yüksek kaliteli haline ulaşmak mümkün olmayacak. Bu noktada AR7’nin paylaştığı duvar kağıtlarının ilgili duvar kağıdına alternatif olacağı açık.

Söz konusu duvar kağıtlarını aşağıdaki Google Drive bağlantısını kullanarak, yüksek kalitede iPhone’unuza indirebilirsiniz. Buradaki bağlantıya tıklayarak/dokunarak duvar kağıtlarına ulaşabilirsiniz.


Ssihirlielma.com e-bültenine kaydolarak, her hafta 15 bine yakın Sihirlielma okurunun yaptığı gibi, tüm güncellemeleri E-posta kutunuzdan takip edebilirsiniz. Abonelik için tıklayınız


CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz