Ana Sayfa Haberler İnce Çerçeveli Şık Tasarımıyla Göz Dolduran 2018 Model iPad Pro Konsepti

İnce Çerçeveli Şık Tasarımıyla Göz Dolduran 2018 Model iPad Pro Konsepti

0
2018 Model iPad Pro

2018 model iPad Pro’lar yolda… Bu, bir süredir söylentilerde yaygın olarak duyduğumuz bir şeydi. Apple’ın yeni iPad Pro ile iPad Pro ailesinin tasarımında büyük değişiklikler yapması bekleniyor.

Yeni 11 inç ve 12.9 inç iPad Pro’nun yıl sonuna kadar piyasaya sürülmesini bekliyoruz, ancak yeni iPad Pro’ların önümüzdeki hafta düzenlenecek olan Apple’ın Eylül ayı özel etkinliğinin bir parçası olup olmayacakları kesin değil.

2018 Model iPad Pro Konsepti

Onleaks, kaynakları ile işbirliği yaparak 2018 model iPad Pro’ların en yeni tasarım şemalarına ve sızıntılarına dayandırdığı yeni konseptini paylaştı.

Daha ince çerçeveli şık tasarıma ek olarak, Apple’ın son birkaç yıldır iPad modellerinde kullandığı kavisli kenarların yerini düz kenarların aldığı görülüyor. İlginçtir ki 2018 model iPad Pro da iPhone tarzı anten çizgilerine kavuşmuş.

iPad Pro Cellular + WiFi Anten Çizgisi
Mevcut iPad Pro’nun Anten Çizgisi

Mevcut iPad Pro Cellular + WiFi modellerinin üst kısmında tek bir anten çizgisi var. Yeni iPad Pro’nun anten çizgileri ise tıpkı iPhone 7 veya 7 Plus’taki gibi bir dizayn ile sunuluyor.

SIM tepsisinin iPad’in kenarının ortasına taşındığı, Smart Connector’ün ise daha önce söylenildiği gibi lightning portuna paralel olarak konumlandırıldığı görülüyor. Lightning konektörünün değişmeden kalmış olması ise bir diğer dikkat çeken detay.

Bu en yeni 2018 model iPad Pro modelleri için hazırlanan konseptin en dikkat çeken yanı, yan taraftaki SIM tepsisinin tasarımı. SIM tepsisi mevcut iPad modellerine kıyasla daha belirgin bir hal almış.

Ekran çerçevesinin genel olarak daha ince olması Face ID sensörleri ve ön kameranın bir çentik olmaksızın cihazın ön tarafından konumlandırılabilmesini sağlamış. Bununla birlikte, iPhone X’da olduğu gibi, iPad Pro’da da ilk kez ekran köşeleri oval hatlarla buluşturulmuş.


Ssihirlielma.com e-bültenine kaydolarak, her hafta 15 bine yakın Sihirlielma okurunun yaptığı gibi, tüm güncellemeleri E-posta kutunuzdan takip edebilirsiniz. Abonelik için tıklayınız


CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz