Ana Sayfa Haberler Yuvarlak Ekranlı Apple Watch Böyle Görünüyor!

Yuvarlak Ekranlı Apple Watch Böyle Görünüyor! [Video]

0
Yuvarlak Ekranlı Apple Watch

Yuvarlak ekranlı Apple Watch’u görmek isteyen insan sayısı bir hayli fazla. Apple’ın akıllı saati için gelecekte böyle bir değişime gidip gitmeyeceği ise şimdilik belirsiz.

Bu hafta yayınlanan bir konsept videosunda, yuvarlak ekranlı Apple Watch’un nasıl görüneceğine dair oldukça detaylı izlenim veriliyor.

Yuvarlak Ekranlı Apple Watch

Şu anda Apple Watch en popüler akıllı saat ve birçok giyilebilir cihaza kıyasla çok daha iyi satıyor. Satış rakamlarına bakarak Apple’ın yuvarlak ekran yerine kare ekran tasarımını tercih etmesinin satışlara olumlu yansıdığı çıkarımında bulunulabilir. Yine de yuvarlak ekranlı Apple Watch’un gelmesi gerektiğini düşünen insanlar var.

Aşağıdaki konsept videosunda, yuvarlak ekranlı bir Apple Watch’un nasıl görüneceğini görebilirsiniz.

Bu yılki Apple Watch modeli için kesin olan bir şey var, o da ekranının yuvarlak olmayacağı. Apple Watch Series 4’ün sızdırılan resmi basın görselinde de Apple’ın yuvarlak ekranlı tasarımı en azından bu yıl benimsemeyeceği kesinlik kazanmış durumda. 2015 yılından bu yana Apple Watch’un ekran tasarımı aynı kaldı ve bu yıl ekranın etrafındaki çerçevelerin minimize edilerek ilk defa Apple Watch’ta tasarımsal anlamda önemli bir değişikliğe gidilmesi bekleniyor.

Sizce Apple Watch’un kare ekran tasarımı nasıl? Siz de yuvarlak ekranlı bir Apple Watch isteyen insanlardan mısınız? Lütfen görüş ve düşüncelerinizi aşağıdaki yorum alanından bizimle paylaşın.


Ssihirlielma.com e-bültenine kaydolarak, her hafta 15 bine yakın Sihirlielma okurunun yaptığı gibi, tüm güncellemeleri E-posta kutunuzdan takip edebilirsiniz. Abonelik için tıklayınız


CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz