Ana Sayfa Haberler Dokunmatik Klavyeli iMac Konsepti: Mac Touch

Dokunmatik Klavyeli iMac Konsepti: Mac Touch

0
Mac Touch iMac Konsepti

Apple’ın iMac serisinde yıllardır büyük bir tasarım değişikliği görülmedi, ancak tasarımcılar boş durmuyor. iMac serisinin gelecekteki tasarımsal ve donanımsal gelişimi için birbirinden ilginç, iştah kabartıcı konseptler hazırlıyor ve paylaşılıyor.

Bugün paylaşacağımız konsept, Apple’ın All-in-One bilgisayarı için oldukça akıllıca hazırlanmış bir konsepti simgeliyor. Konseptte, teknoloji devinin masaüstü bilgisayar serisi için sunabileceği önemli geliştirmeler hayal ediyor.

Mac Touch Konsepti

Antonio De Rosa tarafından hazırlanan Mac Touch konsepti, döner ve ayarlanabilir bir dokunmatik ekran ekleyerek iMac’i oldukça güçlü hale getiriyor. Bu şekliyle iMac, video ve fotoğraf düzenlerken, çizim veya sadece internette gezinirken oldukça büyülü bir şekle kavuşuyor.

Konseptte artık gelenekselleşen Apple Magic Mouse’un yerini sıra dışı Touchmouse alıyor. Daha fazla kontrol seçeneğiyle gelen bu ilginç fare, Apple Pencil ile birlikte kablosuz olarak şarj edilebiliyor ve iMac’in ekranında kullanılabiliyor. Elbetteki Mac Touch konseptinin bir diğer dikkat çeken kısmı ise tümüyle dokunmatik ve tam fonksiyonel klavye.

Konseptteki iMac’in diğer özellikleri arasında, 3 adet USB-C bağlantı noktası, 3 adet Thunderbolt bağlantı noktası, bir kulaklık girişi ve SD kart okuyucu yer alıyor. Tüm bunların hepsi ise 27 inç Retina ekranlı ve alüminyum gövdeli üzerine konulandırılıyor.

Mac Touch konsepti, bir bakıma Microsoft’un Surface Studio’sunu anımsatıyor.


Ssihirlielma.com e-bültenine kaydolarak, her hafta 15 bine yakın Sihirlielma okurunun yaptığı gibi, tüm güncellemeleri E-posta kutunuzdan takip edebilirsiniz. Abonelik için tıklayınız


CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz