Ana Sayfa Haberler 2018 iPhone Modelleri iPhone’un Ortalama Satış Fiyatını Yükseltecek!

2018 iPhone Modelleri iPhone’un Ortalama Satış Fiyatını Yükseltecek!

0
2018 iPhone ve iPhone Ortalama Satış Fiyatı

Apple’ın 12 Eylül’deki özel etkinliğinde, iPhone Xs, iPhone Xs Max ve 6.1 inç LCD iPhone’u tanıtması bekleniyor. Tedarik zinciri kaynakları, iPhone için bu senenin iPhone 6’dan bu yanaki en büyük yıl olabileceği görüşündeler. Birçok analist de bu görüşe katılıyor.

[bkz url=https://www.sihirlielma.com/2018/08/30/apple-12-eylul-etkinligini-resmen-duyurdu-gather-round/]

KeyBanc Capital Market analistleri, iPhone’un ekran boyutunun 6.5 inçe çıkmasının etkileri üzerine yeni bir yatırımcı notu paylaştı.  Analistler, son 6 yıldaki en büyük ekranlı iPhone modelinin iPhone satışlarını artıracağı görüşünde.

Tabii ki, bu varsayım büyük ölçüde Apple’ın 5.5 inç gibi dev ekranlı ilk modeli olan iPhone 6 Plus’ı duyurması sonrası görülen müşteri ilgisine dayanıyor.

iPhone’un Ortalama Satış Fiyatı Yükseliyor

KeyBanc’a göre Apple, iPhone X ile iPhone’un ortalama satış fiyatı konusunda başarılı bir strateji izledi, ancak bu yılın iPhone’larıyla işler değişiyor.

KeyBanc analistleri, iPhone 8 ve iPhone 8 Plus’ın harmanlanmış bir versiyonu olacak olan 6.1 inçlik LCD iPhone’un fiyatıyla iPhone’un ortalama satış fiyatını yükselteceğini söylüyor.

Yeni 6.1 inç LCD iPhone’un iPhone 8 ve iPhone 8 Plus’ın fiyatının ortalamasında, 6.5 inç iPhone Xs Max’ın ise üst düzey bir fiyat seviyesinde olması bekleniyor.

Bugün, 6.1 inç LCD iPhone’un 699 dolardan başlayacağı, iPhone Xs ve iPhone Xs Max’ın başlangıç fiyatının sırasıyla 799 dolar ve 999 dolar olacağı iddiası ortaya atıldı. Bu, KeyBanc’ın 6.1 inç LCD iPhone’un iPhone 8 ve 8 Plus’tan daha yüksek bir ortalam satış fiyatına sahip olacağı iddiasıyla örtüşmüyor.

[bkz url=https://www.sihirlielma.com/2018/09/05/2018-iphone-ailesinin-avrupa-fiyati-ortaya-cikti/]

Analistler ayrıca, bu yıldan itibaren Apple’ın ekran boyutu konusunda talep sınırına ulaştığını söylüyor. Bu yılki iPhone serisinin mevcut iPhone’lara kıyasla pantolon cebine sığmaktan çıkacağının altını çizen analistler, bunun talep sınırına ulaşıldığının bir göstergesi olduğunu söylüyor.


Ssihirlielma.com e-bültenine kaydolarak, her hafta 15 bine yakın Sihirlielma okurunun yaptığı gibi, tüm güncellemeleri E-posta kutunuzdan takip edebilirsiniz. Abonelik için tıklayınız


CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz