Ana Sayfa Apple Apple’ın 2018 iPhone Modelleri Broadcom’u İhya Edecek!

Apple’ın 2018 iPhone Modelleri Broadcom’u İhya Edecek!

0
Apple Broadcom

Apple tedarikçisi Broadcom, bu yıl piyasaya sürülecek olan yeni iPhone’lar sayesinde beklenenden daha iyi finansal sonuçlar elde edebilir. Analistler, Broadcom’un mevcut çeyrek gelirleri için oldukça umutlu bir tablo çiziyor.

Birçok Analiste göre Broadcom, 2018 model iPhone modelleri sayesinde 2018 mali yılı dördüncü çeyrek gelirlerini yüzde 25 oranında artıracak. Şirket, 2018 mali yılı üçüncü çeyrek döneminde durağan görünümlü bir gelir elde etmişti.

Öte yandan Broadcom, 2018 mali yılı üçüncü çeyreğinde yüzde 70 oranında artan kurumsal depolama işinden oldukça güçlü gelir elde etmeyi başardı. Broadcom CEO’su Hock Tan kurumsal depolama işinden bir hayli umutlu.

Konsolide gelirlerinden yarısından fazlasının güçlü bulut ve kurumsal veri merkezi harcamalarından geldiğini söyleyen Hock Tan, bu taraftaki gelirin mevsimsel gelir artışıyla birleştiğinde yılın dördüncü çeyreğindeki tahmini gelirlerinin artacağını belirtti.

Broadcom, iPhone X için kablosuz şarj cihazı denetleyicisi, dokunmatik ekran denetleyicisi ve daha fazlası dahil olmak üzere çeşitli parçalar sağlıyor. Şirket, Apple’ın müşterisi olarak oldukça güçlü bir potansiyele sahip. Bir analist, Broadcom’un satılan her iPhone’dan 10 ABD doları elde edeceğini öne sürüyor.


Ssihirlielma.com e-bültenine kaydolarak, her hafta 15 bine yakın Sihirlielma okurunun yaptığı gibi, tüm güncellemeleri E-posta kutunuzdan takip edebilirsiniz. Abonelik için tıklayınız


CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz