Ana Sayfa Haberler iPhone’unu Kullanarak Android’in Reklamını Yaparken Yakalanan Ünlü İsim

iPhone’unu Kullanarak Android’in Reklamını Yaparken Yakalanan Ünlü İsim

0
iPhone Android Ünlü

Android tabanlı akıllı telefonların reklamını iPhone’unu kullanırken yakalanan ünlülerin haberlerine şaşırmak pek mümkün değil. Çünkü ünlü isimler bu hataya sık sık düşüyor. Bu hataya düşen ünlüler arasına yeni bir isim daha katıldı.

Twitter’da zaman zaman akıllı telefon reklamı yapmak üzere markalarla anlaşan ünlüler her ne kadar markanın cihazına övgüler yağdırsa da aslında övgülerini iPhone’unu kullanarak yapıyorlar. Bollywood oyuncularından Anushka Sharma da bu isimlerden biri.

Başarısız Google Pixel 2 XL Reklamı

Google’ın Pixel 2 XL’i hakkında çok heyecanlı bir şekilde tweet atadan Sharma, söz konusu cihazla çekilmiş birkaç fotoğrafını paylaştı. YouTube’un önemli isimlerinden Marques Brownlee, Tweet’deki “iPhone için Twitter” bilgi metnini farketti.

iPhone Google Pixel 2 XL

“Tamam bunun nasıl devam ettiğini bilmek istemiyorum ama çok eğlenceli” yorumuyla doğal olarak kaldırılacağını bildiği Tweet’in ekran görüntüsünü alan Brownlee, ünlü ismin düştüğü hatayı takipçileriyle paylaştı.

Ünlülerin iPhone Sevgisi

Sharma’nın içine düştüğü durumu komik kılan şey aslında onların iPhone sevgisinden kaynaklanıyor. Daha önce de Oprah Winfrey ve Gal Gadot gibi ünlü isimler de Twitter hesapları aracılığıyla Apple’ın rakipleri için reklam yapmak istemiş ve reklamı yaparken iPhone veya iPad kullanırken yakalanmışlardı.

iPhone veya iPad’ini kullanırken Apple’ın rakiplerinin reklamını yapan daha birçok ünlü isim var. İlginç olan ise övdükleri akıllı telefonların reklamını yaparken iPhone veya iPad kullanıyor olmaları.

Sizce, bir insan, sadece birkaç fotoğraf ve birkaç kelimeden oluşan bir tweet atmak için çuval dolusu para alırken neden reklamını yaptığı akıllı telefonu kullanmaz ki?


Ssihirlielma.com e-bültenine kaydolarak, her hafta 15 bine yakın Sihirlielma okurunun yaptığı gibi, tüm güncellemeleri E-posta kutunuzdan takip edebilirsiniz. Abonelik için tıklayınız


CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz