Ana Sayfa Haberler 2018 Model iPhone’lar için Cep Yakan Tahmin!

2018 Model iPhone’lar için Cep Yakan Tahmin!

0
2018 Model iPhone Fiyatları

Apple’ın 2018 model iPhone’larını tanıtmasına sadece dört gün kaldı. Durum böyle olunca analistler yatırımcıları bilgilendirmek amacıyla görüşlerini dile getirmek için tahminlerini paylaşmak için sıraya girdiler.

Hem analist Piper Jaffray hem de yatırım bankası Goldman Sachs, Apple için yeni yatırımcı notlarını paylaştı. Yeni iPhone’ların Apple’ın borsadaki durumuna olacak olan etkileri üzerine tahminlerini dile getirdiler.

Yatırım bankası Goldman Sachs, Apple’ın hisse senedi fiyatının 240 dolara çıkabileceği tahmininde bulunuyor. Yatırımcılara gönderilen notta, Goldman Sachs, iPhone X’e olan talebin yükselmesinden dolayı böyle bir yükselişin görülebileceği görüşünde.

Görünüşe göre, 2018 iPhone’ların tanıtılması sonrası iPhone X’a olan talep artacak. Bu da Apple’ın 2018 model iPhone’ları için farklı planlar yapmasına neden olabilir. En azından Goldman Sachs bu görüşte.

Şimdiye kadar en uygun fiyatlı 2018 iPhone modeli olarak gösterilen 6.1 inç LCD model için hep 699 dolardan başlayan fiyat etiketinden söz edildi. Goldman Sachs’e göre, LCD ekranlı modelin başlangıç fiyatı 849 dolar olacak.

Bu tahminle birlikte, teorik olarak 5.8 inç iPhone Xs’in yaklaşık başlangıç fiyatı 949 dolar ila 999 dolar aralığında ve elbetteki iPhone Xs Max’ın başlangıç fiyatı 1.000 doların üstünde olacağını söylemek yanlış olmayacaktır.

Henüz tanıtılmamış iPhone’lar için fiyatlandırma tahmini söz konusu olduğunda yatırımcılar her zaman tutarlı tahminler yürütemezler, ancak tedarik zincirine dayalı tahminler genellikle dikkat çekici olur.

MarketWatch’un analistlerinden Piper Jaffray, Apple hisseleri için umutlu. Analiste göre, Apple hisseleri 218 dolar ile 250 dolar arasında bir yere oturacak ve net bir yükseliş görülecek. Firmanın anket çalışmasına göre, birçok iPhone sahibinin en az iki yıldır aynı model iPhone kullandığı ve bunun önemli bir yükseltme talebine yol açacağı belirtiliyor.


Ssihirlielma.com e-bültenine kaydolarak, her hafta 15 bine yakın Sihirlielma okurunun yaptığı gibi, tüm güncellemeleri E-posta kutunuzdan takip edebilirsiniz. Abonelik için tıklayınız


CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz