Ana Sayfa Apple Apple, Dijital Dergi Abonelik Hizmeti için Gazetelerle Görüşüyor!

Apple, Dijital Dergi Abonelik Hizmeti için Gazetelerle Görüşüyor!

0

Apple, Mart ayında satın aldığı dijital dergi abonelik hizmeti Texture’a içerik sağlamak amacıyla önemli ABD gazeteleriyle görüştüğü ortaya çıktı.

Eddy Cue ve diğer Apple yöneticilerinin, New York Times, Wall Street Journal ve Washington Post ile dijital dergi abonelik hizmetine katılmaları konusunda görüştükleri öne sürülüyor.

Tüm bu gazeteler, ücretli bir abonelik olmadan insanların okuyabileceği haberlerin sayısını sınırlıyor. Örneğin Washington Post sınırsız haber erişimi için ayda 10 dolar, New York Times 15, Wall Street Journal’ın ise aylık 37 dolar talep ediyor.

Apple’ın aylık abonelik bedelinin 9,99 dolar olan dijital dergi abonelik hizmeti için gazetelerden içerik talebinde bulunmuş olması kuvvetle muhtemel. Apple, gazetelerin sağlayacağı haberleri ek bir ücret karşılığında kullanıcılarına sunmayı da hedefliyor olabilir. Apple’ın neyi hedeflediği ve gazetelerin şirketin teklifiyle ilgilenip ilgilenmedikleri henüz net değil.

Apple Dijital Dergi Abonelik Hizmeti Texture

Gazeteler muhtemelen kendi abonelik hizmeti olduğu için Texture’a ilgi göstermeyebilir ve bir paket hizmetin parçası olmak istemeyebilirler. Yine de haber sağlayıcılarının Apple’ın 1.3 milyardan fazla aygıtına kurulma ihtimali bulunan Texture’a ilgi göstermeleri mümkün gibi duruyor.

Daha önce de Apple’ın dijital dergiler ve haber servisleri ile görüştüğü öne sürülmüştü. Şirketin, Apple Music, TV şovları ve dizileriyle hepsi bir arada bir abonelik paketi oluşturmayı hedeflediği, Texture’u da bu abonelik paketine dahil etmek istediği iddia ediliyor.


Ssihirlielma.com e-bültenine kaydolarak, her hafta 15 bine yakın Sihirlielma okurunun yaptığı gibi, tüm güncellemeleri E-posta kutunuzdan takip edebilirsiniz. Abonelik için tıklayınız


CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz