Ana Sayfa Apple Apple, İki Filmin Yayın Haklarını Satın Aldı

Apple, İki Filmin Yayın Haklarını Satın Aldı

0
Apple Film Satın Aldı

Deadline‘a göre Apple, iki filmin yayın haklarını satın aldı. Apple‘ın yayın haklarını satın aldığı filmler The Elephant Queen ve Wolfwalkers.

The Elephant Queen

The Elephant Queen Apple

The Elephant Queen, su birikintilerini terk etmek zorunda kalan ve sürüsünü korumak için elinden gelen her şeyi yapacak bir anne filin konu edinildiği bir film. Film, Oscar adayı Chiwetel Ejiofor tarafından anlatılıyor. Film, izleyicilerini Afrika savanına ve bir fil ailesinin kalbine doğru yolculuğa çıkarıyor. Bir, aşk, kayıp ve eve dönüş hikayesi.

“The Elephant Queen” Cumartesi günü, Apple’ın Dünya Çapında Video Programlama bölümünden üst düzey yöneticilerin de katıldığı Toronto Uluslararası Film Festivali’nde gösterildi.

Belgeselin yönetmenliğini, ödüllü vahşi yaşam film yapımcıları Victoria Stone ve Mark Deeble yaptı.

Wolfwalkers

Apple, The Elephant Queen ile birlikte Cartoon Saloon ve Melusine Productions’ın animasyonlu “Wolfwalkers” filminin yayın haklarını satın aldı. İki kez Oscar adayı olan Tomm Moore ve Ross Stewart tarafından yönetilen film, batıl bir dünyada Robyn adında bir genç çırak avcısını konu alıyor.

Bloomberg News, ilk olarak Haziran ayında Apple ve Cartoon Saloon arasındaki potansiyel animasyon filmi görüşmeleri hakkında haber vermişti.

Apple, orijinal içerik listesini sürekli olarak genişletiyor. Bu iki film, şirketin satın aldığı ilk iki filmi temsil ettiği için özellikle dikkat çekiyor.


Ssihirlielma.com e-bültenine kaydolarak, her hafta 15 bine yakın Sihirlielma okurunun yaptığı gibi, tüm güncellemeleri E-posta kutunuzdan takip edebilirsiniz. Abonelik için tıklayınız


CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz