Ana Sayfa Haberler iPhone Xs, iPhone Xs Plus ve iPhone 9’un Türkiye Satış Fiyatları Sızdı!

iPhone Xs, iPhone Xs Plus ve iPhone 9’un Türkiye Satış Fiyatları Sızdı!

0
iPhone Xs, iPhone Xs Plus ve iPhone 9 Türkiye Fiyatı

Apple tarafından 12 Eylül’deki “Gather Round” etkinliğinde tanıtılacak olan iPhone Xs, iPhone Xs Plus (veya iPhone Xs Max) ve iPhone 9’un Türkiye fiyatları sızdırıldı. Milliyet’ten Onur Binay’ın haberine göre, 2018 model iPhone’ların Türkiye satış fiyatları tam olarak cep yakacak.

Yeni iPhone modellerinin ABD’deki satış fiyatlarının şu şekilde olması bekleniyor;

  • iPhone 9 Başlangıç Fiyatı: 699 ile 849 ABD doları arası
  • iPhone Xs Başlangıç Fiyatı: 799 ile 999 ABD doları arası
  • iPhone Xs Plus Başlangıç Fiyatı: 999 ile 1.149 ABD doları arası

2018 model iPhone’ların Avrupa’daki beklenen satış fiyatları ise şu şekilde;

  • iPhone 9 Başlangıç Fiyatı: 799 Euro
  • iPhone Xs Başlangıç Fiyatı: 909 Euro
  • iPhone Xs Plus Başlangıç Fiyatı: 1.149 Euro

İşte iPhone Xs, iPhone Xs Plus ve iPhone 9’un Apple tarafından duyurulmayan ama resmi olduğu öne sürülen Türkiye satış fiyatları.

iPhone 9 Türkiye Satış Fiyatı

iPhone 9 Türkiye Fiyatı

iPhone 9 olarak isimlendirilmesi beklenen ve Apple’ın 2018 iPhone serisinin en uygun fiyatlı üyesi olarak konumlandıracağı 6.1 inç LCD ekranlı modelin Türkiye satış fiyatı cep yakacak.

iPhone 9’un Türkiye satış fiyatının KDV ve diğer yasal ücretler hariç 8.474,58 TL olacağı görülüyor. KDV ve diğer yasal ücretlerle birlikte iPhone 9’un başlangıç fiyatı 10 bin TL’ye çıkıyor.

iPhone Xs Türkiye Satış Fiyatı

iPhone Xs Türkiye Fiyatı

5.8 inç OLED ekranlı iPhone X’un halefi iPhone Xs’in Türkiye fiyatının KDV ve diğer yasal ücretler hariç 10.169,5 TL olduğu görülüyor. KDV ve diğer yasal ücretlerin dahil edilmesiyle iPhone Xs’in fiyatı 12 bin TL’ye çıkıyor.

iPhone Xs Plus Türkiye Satış Fiyatı

iPhone Xs Plus Türkiye Fiyatı

6.5 inç OLED ekranlı iPhone Xs Plus’ın (iPhone Xs Max olarak geleceği iddia edilen model) Türkiye fiyatı KDV ve diğer yasal ücretler hariç 12.711,07 TL. KDV ve diğer yasal ücretlerle birlikte iPhone Xs Plus’ın başlangıç fiyatı 15 bin TL’ye çıkıyor.

Söz konusu fiyatlar muhtemelen her model için başlangıç fiyatlarını temsil ediyor. Buradan, giriş seviyesi 64 GB veya 256 GB iPhone Xs Plus’ın fiyatının 15 bin TL iken, 256 GB / 512 GB depo kapasiteli bir üst modelin fiyatının 16 bin TL’ye çıkacağını söyleyebiliriz.


Ssihirlielma.com e-bültenine kaydolarak, her hafta 15 bine yakın Sihirlielma okurunun yaptığı gibi, tüm güncellemeleri E-posta kutunuzdan takip edebilirsiniz. Abonelik için tıklayınız


CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz