Ana Sayfa Haberler Kafa Karıştıran iPhone Xc ve iPhone Xs Plus Sızıntısı!

Kafa Karıştıran iPhone Xc ve iPhone Xs Plus Sızıntısı!

0
iPhone XS Konsept

Bugün, 2018 iPhone modellerinin isimlendirilmesi konusunda kafa karıştıran bir fotoğraf Weibo’da paylaşıldı. Fotoğrafın, dünyanın en büyük iPhone operatörlerinden biri olan China Mobile’deki bir sunumda çekildiği öne sürülüyor.

2018 iPhone’lar için iPhone Xc ve iPhone Xs Plus İsimlendirmesi

Slayt sayfasında, 6.1 inçlik LCD modeli iPhone Xc olarak isimlendiriliyor. 6.5 inçlik OLED model ise iPhone Xs Plus olarak isimlendiriliyor. Slaytta ayrıca cihazların fiyatlandırma ve stok durumu hakkında bazı bilgilere yer veriliyor.

iPhone Xc ve iPhone Xs Plus

Birkaç hafta önce, Apple’ın 2018 iPhone modellerinde iPhone Xs isimlendirmesini kullanacağı kesinleşmişti. 5.8 inçlik OLED modelin iPhone Xs olarak, 6.5 inçlik OLED modelin ise iPhone Xs Max olarak isimlendirileceği öne sürülmüştü.

Çin’den gelen bu sızıntı “Max” sonekinin yalanlarken, Apple’ın en büyük ekranlı model için “Plus” sonekininin kullanacağını gösteriyor.

2018 iPhone modelleri için birçok şey artık hemen hemen kesin olarak biliniyor, ancak modellerin isimlendirilme konusu halen net değil. İsimlendirme konusunda kesin olan tek şey bir modelin iPhone Xs, diğer bir modelin ise iPhone Xs Plus veya iPhone Xs Max olarak isimlendirilecek olması. Uygun fiyatlı 6.1 inç LCD iPhone için öne çıkan bir çok isimlendirme var. Bunlar, iPhone 9, iPhone Xc, iPhone Xr gibi isimler.

Bu son sızıntı, uygun fiyatlı 6.1 inç LCD ekranlı modelini iPhone Xc olarak isimlendirileceğini öne sürüyor. 6.1 inç iPhone’un birçok renk seçeneği ile sunulacağı göz önüne alındığında “C” sonekinin kullanılacak olması son derece mantıklı duruyor.

Slayt sayfasında aynı zamanda 2018 model iPhone’ların fiyat bilgisi de yer alıyor. iPhone Xc için 5.888 Çin Yuanı, iPhone Xs için 7.388 Çin Yuanı ve iPhone Xs Plus için 8.388 Çin Yuanı listeleniyor.

iPhone’ların Çin fiyatlarında yüzde 17 oranında satış vergisi bulunuyor. Buradan yola çıkarak, iPhone Xc’nin başlangıç fiyatının 600 dolar, iPhone Xs’in 899 dolar ve iPhone Xs Plus’ın 999 dolar olacağını söyleyebiliriz.

Geçmişte, bunun gibi sızıntıların gerçeği yansıttığı görüldü, ancak günümüzde bu gibi slayt sızıntıları basitçe “sızıntı havas”ı yaratmak için oluşturulabilir. Bu yüzden sızıntıya şüphe ile yaklaşmak gerekiyor.


Ssihirlielma.com e-bültenine kaydolarak, her hafta 15 bine yakın Sihirlielma okurunun yaptığı gibi, tüm güncellemeleri E-posta kutunuzdan takip edebilirsiniz. Abonelik için tıklayınız


CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz