Ana Sayfa Apple Saygın Apple Analisti, Yeni Apple Ürünleri için Tahminlerini Paylaştı

Saygın Apple Analisti, Yeni Apple Ürünleri için Tahminlerini Paylaştı

0
2018 Apple Ürünleri

Saygın Apple analisti Ming-Chi Kuo bugün, yeni Apple ürünleri hakkında birçok tahminini paylaştı.

Analist, 2018 model iPhone, iPad Pro, Apple Watch ve MacBook modelleri de dahil olmak üzere Apple’ın yeni ürünleri hakkında birçok tahminde bulunuyor.

2018 iPad Pro için USB-C Portu ve Güç Adaptörü Yükseltmesi

Kuo, Apple’ın Lightning’i 2018 iPad Pro modellerinde USB-C ile değiştirmeyi ve kutuda 18W güç adaptörüne yer vermesini bekliyor. Uzun zamandır yeni iPad Pro modellerinin Lightning konektörüne yerine bir USB-C portuna sahip olcağı beklentisi vardı. Ancak ilk defa 2018 iPad Pro modelleri için kutuda yer alacak bir USB-C güç adaptöründen söz ediliyor.

Analist, 2018 iPhone modellerinde Lightning konektörünün yerini koruyacağını ve kutuda USB-C güç bağlantı noktasına sahip olan 5W güç adaptörünün yer alacağını bekliyor.

Uygun Fiyatlı ve Touch ID’li 12 inç MacBook

Kuo, TF International Securities’den edindiği bilgiler ışığında, Apple’ın bu yıl tanıtacağı uygun fiyatlı dizüstü Mac modelinin 12 inç MacBook olacağı görüşünde. Analistin bu iddiası biraz belirsiz.

Kuo, yeni uygun fiyatlı MacBook’un Touch ID parmak izi kimlik doğrulamasını destekleyeceğini bekliyor. Analist, Touch ID’nin 2016 ve sonrası MacBook Pro modellerindeki Touch Bar ile sunulmayacağının altını çiziyor.

Tüm Apple Watch Series 4 Modellerinin Gövdesi Seramik Kaplama Olabilir

Analist, Apple Watch Series 4 ile ilgili olarak tüm modellerin alüminyum veya paslanmaz çelikten ziyade seramik kaplama bir gövdeye sahip olacağına inanıyor. Şu anda Apple Watch Series 3’ün en pahalı modeli seramik kaplamalı gövdeye sahip.

Analistin raporunda, Apple Watch Series 4’ün tüm modellerine EKG veya EKG işlevselliğine sahip olacağı bilgisi yer alıyor.

Kuo, uzun zamandır beklenen kablosuz şarj matı AirPower’ın ve yeni AirPods’un yıl sonuna kadar piyasaya sürülmesini bekliyor.

Son olarak Kuo, LCD ekrana sahip 6.1 inçlik iPhone’un üretimim Eylül ayından Ekim ayının başına kadar ertelendiğini dile getiriyor. Bunun, montaj ve görüntüleme ile ilgili kalite sorunlarından kaynaklandığı tahmin ediliyor.


Ssihirlielma.com e-bültenine kaydolarak, her hafta 15 bine yakın Sihirlielma okurunun yaptığı gibi, tüm güncellemeleri E-posta kutunuzdan takip edebilirsiniz. Abonelik için tıklayınız


CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz