Ana Sayfa Haberler Apple Watch Series 4 İlk 64 Bit Apple Watch Olacak!

Apple Watch Series 4 İlk 64 Bit Apple Watch Olacak!

0
Apple Watch Series 4 S4 Çip

Apple, yarın Türkiye saati ile 20:00’da başlayacak olan etkinliğinde yeni Apple Watch Series 4’ü tanıtacak.

Apple, yeni Apple Watch’unu mevcut Apple Watch’lara göre daha ince ekran çerçeveli bir tasarımla buluşturacak ve bu sayesinde daha büyük bir ekran sunulacak. İnceltilen ekran çerçeveleri sayesinde ekran büyürken 38 mm ve 42 mm’lik gövde boyutları ise büyük oranda korunacak.

Ayrıca, LTE + GPS özellikli Apple Watch Series 4’ün Digital Crown’unda ufak bir tasarımsal değişiklik görülecek. LTE özellikli Apple Watch Series 3’ün Digital Crown’un üstünde kırmızı nokta bulunuyor. Apple’ın bu kırmızı noktayı kırmızı ince bir halkaya dönüştüreceği sızdırılan basın görselinde görülüyor.

Apple Watch Series 4

Yeni Apple Watch’un basın görselinde Digital Crown’un altında bulunan delik ise dikkat çekiyor. Bu deliğin ek bir mikrofon olduğu belirtiliyor. Yeni mikrofonun “Hey Siri” özelliğinin desteklemek amacıyla ekleneceği belirtiliyor.

İlk 64 Bit Apple Watch Olacak

iPhone, iPad ve Mac işlemcilerinin tümü 64 Bit. 32 Bit uygulamalar artık iOS’ta desteklenmiyor ve gelecek yıldan itibaren macOS uygulamaları için de 32 Bit desteği son bulacak.

Apple Watch Series 0, Series 1, Series 2 ve Series 3’te yer alan S serisi işlemciler 32 Bit. Edinilen bilgilere göre, bu durum Apple Watch Series 4 ile değişiyor ve S4 çipi ile ilk 64 Bit Apple Watch geliyor.

Eğer ki öne sürülen bu iddia doğruysa, Apple Watch Series 4 daha büyük ekran, daha ince ekran çerçeveleri, yeni saat kadranları ile ve performansı artıran işlemci teknolojisi ile geliyor diyebiliriz.

[bkz url=https://www.sihirlielma.com/2018/09/07/apple-watch-series-4-hakkinda-bildigimiz-her-sey/]


Ssihirlielma.com e-bültenine kaydolarak, her hafta 15 bine yakın Sihirlielma okurunun yaptığı gibi, tüm güncellemeleri E-posta kutunuzdan takip edebilirsiniz. Abonelik için tıklayınız


CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz