Ana Sayfa Haberler Çift SIM Kart Özellikli iPhone Xc’ye Ait Rengarenk SIM Tepsileri Sızdırıldı

Çift SIM Kart Özellikli iPhone Xc’ye Ait Rengarenk SIM Tepsileri Sızdırıldı

0
iPhone Xr

Uygun fiyatlı ve çift SIM kart özellikli 6.1 inç LCD ekranlı iPhone Xc’ye ait olduğu iddia edilen SIM tepsileri sızdırıldı.

Görüntüler Ben Geskin tarafından Twitter’da paylaşıldı. Görüntülerin Çin sosyal ağlarından ve diğer benzer kaynaklardan elde edildiği belirtiliyor.

Fotoğraftaki SIM tepsilerin gerçek olup olmadığı bilinmiyor, ancak söylentiler Apple’ın 6.1 inçlik iPhone’unu birden fazla renk seçeneği ile piyasaya sürmeyi planladığını yönünde. Bu nedenle SIM tepsilerinin birden fazla renk seçeneğiyle sunulmuş olması 6.1 inç LCD iPhone’a ait olduklarının bir göstergesi.

SIM tepsilerinin uzay grisi, kırmızı, mavi, kahverengi ve gümüş renklerde olması ise bu iddia ile örtüşüyor.

iPhone Xr SIM Kart Tepsisi

iPhone Xc’nin gri, beyaz, mavi, kırmızı, pembe, siyah ve turuncu renk seçenekleriyle geleceği öne sürülüyor.

iPhone Xc

Geçtiğimiz hafta, beyaz, mavi, pembe ve kırmızı renklerde 6.1 inç iPhone maketlerini gösteren fotoğraflar ortalıkta dolaşmaya başlamıştı. Bugün ortaya çıkan SIM tepsilerinden mavi renkli olanın daha açık renkli görünüyor olmasından dolayı, geçen hafta ortaya çıkan iPhone Xr maketleri ile uyuşmadığı görülüyor.

[bkz url=https://www.sihirlielma.com/2018/09/09/cift-sim-kart-ozellikli-iphone-xc-gorundu/]

Apple’ın maiyetleri düşürmek için 6.1 inçlik iPhone’unun LCD ekran, tek lensli ana kamera ve alüminyum çerçeve ile donatması bekleniyor.

Söz konusu iPhone modelinin iPhone Xc olarak isimlendirileceği ise kesin değil. Cihaz için öne çıkan diğer isimler arasında iPhone 9 ve iPhone Xr yer alıyor.

Bilinenler ve bilinmeyenleri ile Apple’ın en yeni iPhone’larını duyuracağı etkinliğine bir günden daha az bir süre kalmış durumda. Cupertino merkezli şirketin Eylül ayı özel etkinliği yarın, Türkiye saati ile 20:00’da başlayacak ve etkinlikteki gelişmeleri anbean sizlerle buluşturacağız.

[bkz url=https://www.sihirlielma.com/2018/08/30/apple-12-eylul-etkinligini-resmen-duyurdu-gather-round/]


Ssihirlielma.com e-bültenine kaydolarak, her hafta 15 bine yakın Sihirlielma okurunun yaptığı gibi, tüm güncellemeleri E-posta kutunuzdan takip edebilirsiniz. Abonelik için tıklayınız


CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz