Ana Sayfa Haberler Çinli Operatörlerden Çift SIM Kart Özellikli iPhone Paylaşımı

Çinli Operatörlerden Çift SIM Kart Özellikli iPhone Paylaşımı

0
Çift SIM Kart Özellikli iPhone

China Telecom ve China Mobile’ın sosyal medya hesaplarında paylaştıkları görseller, bu yıl tanıtılacak 2018 iPhone’lar için çift SIM kart özelliğini doğruluyor.

Hangi bölgelerdeki kullanıcılar için çift SIM kart özellikli iPhone modellerinin sunulacağı halen belirsiz. Operatörlerin paylaşımları, yeni iPhone’lardan en az birisinin Çin’de kullanılabileceğini gösteriyor.

Çift SIM Kart Özellikli iPhone

Apple’ın bu sene, iPhone’larından birisinde çift SIM kart desteğini nasıl uygulayacağına dair birçok rapor gördük. Temmuz başlarında saygın Apple analisti Ming-Chi Kuo, özelliğin 6.5 inçlik iPhone Xs modelinde sunulacağı tahmininde bulundu.

9to5Mac’te Gui Rambo, iOS 12’nin beşinci beta sürümünde çift SIM kart desteğini işaret eden bazı kod parçacıkları buldu, ancak hangi modellerde özelliğin sunulacağı belirtilmiyordu.

Geçtiğimiz ay, Kuo’nun öngörüsünün aksine Economic Daily News, çift SIM kart tepsisinin sadece 6.1 inç LCD iPhone’da olacağını öne sürdü. Bloomberg tarafından paylaşılan bir raporda ise, özelliğin sadece belirli ülkelerde ve yalnızca OLED ekranlı modellerde bulunacağı kaydedildi.

Şimdi, hem China Telecom hem de China Mobile, kendi Facebook sayfalarındaki paylaşımları aracılığıyla çift SIM kart özellikli iPhone’lar için destek sunacaklarını duyurdu. Ayrıca China Telecom, haftasonunda 6.1 inçlik iPhone sızıntısı baz alınarak oluşturulan bir iPhone görseli ile çift SIM kart tepsisini gösteriyor.

China Mobile, çift SIM kart özellikli iPhone’u işaret etmek adına bir karikatürü kullanıyor. Karikatürde bir elma yer alıyor ve elmanın üstünde iki SIM kartı bulunuyor.

Çift SIM Kart Özellikli iPhone Paylaşımı

Her iki  operatör şirketi de hangi 2018 iPhone modelinde bu özelliğin bulunacağı konusunda herhangi bir ipucu sunmuyor.

[bkz url=https://www.sihirlielma.com/2018/09/09/cift-sim-kart-ozellikli-iphone-xc-gorundu/]


Ssihirlielma.com e-bültenine kaydolarak, her hafta 15 bine yakın Sihirlielma okurunun yaptığı gibi, tüm güncellemeleri E-posta kutunuzdan takip edebilirsiniz. Abonelik için tıklayınız


CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz