Ana Sayfa Haberler iPhone Xs Max En Ağır ve En Büyük iPhone Olacak!

iPhone Xs Max En Ağır ve En Büyük iPhone Olacak!

0
2018 iPhone XS Max

Apple’ın başta iPhone Xs, iPhone Xs Max, 6.1 inç LCD iPhone ve Apple Watch Series 4 olmak üzere birçok yeni ürününü tanıtacağı etkinliğine artık saatler kaldı. Apple’ın yarınki etkinliği Türkiye saati ile 20:00’da başlayacak.

Etkinliğin öne çıkan iPhone’u ise şüphesiz iPhone Xs Max olacak. Etkinliğin öncesinde 6.5 inç OLED ekranlı iPhone modeli için önemli bir bilgi geldi.

En Ağır ve En Büyük OLED iPhone Olacak

9to5Mac’in güvenilir bir kaynaktan edindiği bilgiye göre, iPhone Xs Max olarak isimlendirilmesi beklenen en büyük OLED iPhone’un ağırlığı belli oldu.

İddiaya göre, 6.5 inç iPhone modeli şimdiye kadarki en ağır ve en büyük OLED iPhone olacak. Edinilen bilgiye göre, iPhone Xs Max’ın beklenen ağırlığı 7,34 ons yani 208 gram.

Karşılaştırma yapılabilmesi adına, mevcut 5.5 inç LCD ekranlı iPhone 8 Plus’ın ağırlığı ise 7,13 ons yani 202 gram. iPhone X’in ağırlığı ise 178 gram. Her durumda 2018 model 6.5 inç iPhone modelinin en ağır iPhone olacağı görülüyor.

iPhone Xs Max ile iPhone 8 Plus’ın kılıfların yaklaşık aynı boyutta olması bekleniyor, ancak cihazlar arasında 0,6 onsluk fark iPhone Xs Max’ın tasarımsal farklılıklarından kaynaklanıyor. iPhone Xs Max’ın çerçevesinin paslanmaz çelikten olacak. iPhone 8 Plus’ın çerçevesi ise alüminyumdan.

Bu bilgi ışığında, bu yılın en büyük ekranlı modelinin mevcut iPhone’lara kıyasla en ağır iPhone olacağını söylemek mümkün. Elbetteki resmi olmayan bir bilgiye göre.

Apple’ın daha hafif ve daha ince olması konusundaki kullanıcı beklentilerine cevabı iPhone 6s ile tam tersine döndü. Cupertino merkezli şirket, en yüksek ağırlık, en yüksek ekran boyutu ve en yüksek fiyat etiketi ile birinci sınıf modellerini piyasaya sürmeye başladı. Bu trendin bu yılda devam edeceği görülüyor.

Teknoloji devi Apple’ın yarınki etkinliğiyle ilgili tüm gelişmeleri anbean sizlerle paylaşıyor olacağız. Bizi takip etmeye devam edin.


Ssihirlielma.com e-bültenine kaydolarak, her hafta 15 bine yakın Sihirlielma okurunun yaptığı gibi, tüm güncellemeleri E-posta kutunuzdan takip edebilirsiniz. Abonelik için tıklayınız


CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz