Ana Sayfa Haberler 2018 Model iPhone’ların İsimleri Belli Oldu!

2018 Model iPhone’ların İsimleri Belli Oldu!

0
2018 iPhone XS Max

2018 model iPhone’ların isimleri Apple’ın sitesinde göründü. Apple’ın site haritası, yeni iPhone’ların isimlerini, renk seçeneklerini ve boyutlarını resmi olarak ortaya koyuyor.

Apple’ın site haritasına göre, bugün tanıtılacak iPhone’lardan birisinin ismi iPhone XR olacak. iPhone XR, Siyah, Beyaz, Kırmızı, Sarı, Mercan ve Mavi renk seçenekleriyle piyasadaki yerini alacak. iPhone modeli, 64 GB, 128 GB ve 256 GB depolama kapasiteleriyle sunulacak.

iPhone XR

Diğer iPhone modellerinin ismi ise beklenildiği gibi, iPhone XS ve iPhone XS Max olacak. Her iki iPhone modeli de Uzay Grisi, Gümüş, Altın renk seçenekleriyle piyasadaki yerini alacak. iPhone modelleri, 64 GB, 256 GB ve 512 GB depolama kapasiteleriyle sunulacak.

iPhone XS

Özetle, 2018 model iPhone’ların tam detayı şu şekilde;

  • iPhone XS / XS Max depolama kapasiteleri: 64 GB, 256 GB ve 512 GB
  • iPhone XS / XS renk seçenekleri: Uzay Grisi, Gümüş ve Altın
  • iPhone XR depolama kapasiteleri: 64 GB, 128 GB ve 256GB
  • iPhone XR renk seçenekleri: Siyah, Beyaz, Kırmızı, Sarı, Mercan ve Mavi

iPhone XR, Apple’ın bu yıl tanıtacağı uygun fiyatlı iPhone’u olacak. Model, LCD ekranlı ve ana kamerası tek lensli olacak. iPhone XR ve iPhone XR Max’ın ekranı OLED, ana kamerası ise çift lensli olacak.


Ssihirlielma.com e-bültenine kaydolarak, her hafta 15 bine yakın Sihirlielma okurunun yaptığı gibi, tüm güncellemeleri E-posta kutunuzdan takip edebilirsiniz. Abonelik için tıklayınız


CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz