Ana Sayfa Haberler 320 Bin TL’lik iPhone Xs ve iPhone Xs Max!

320 Bin TL’lik iPhone Xs ve iPhone Xs Max!

0
iPhone Xs ve iPhone X Max

iPhone Xs ve iPhone Xs Max’in piyasaya sürülmesi öncesinde, iPhone modellerinin özelleştirilmiş lüks sürümleri görücüye çıktı.

Brikk ve Caviar, karbon, seramik, timsah derisi ve diğer malzemelerden üretilen yeni iPhone serisini duyurdu.

iPhone için lüks tasarımsal özelleştirmeler sunan Caviar, karbon gövde, yılan derisi, timsah derisi, altın ve elmaslarla kaplı iPhone Xs Max ve iPhone Xs modelleriyle öne çıkıyor. Caviar’ın özel iPhone koleksiyonuna verdiği isim ise Talisman.

Altın kaplama, sedef ve 20 elmasın bulunduğu Caviar tasarımı iPhone’ların fiyatı 5.420 ABD dolarından başlıyor.

Altın Kaplama iPhone Xs ve iPhone Xs Max

Brikk, karbon, seramik ve altın kaplama olarak üç tip iPhone Xs ve iPhone Xs Max modeli sunuyor. Lamborghini tarafından da kullanılan “son derece nadir bir karbon türü” olan karbon modelinin fiyatı 9.995 ABD dolarından başlıyor. Bu fiyat ile alınan kılıflarda altın logo ve 24 ayar sarı altın düğmeler bulunuyor.

Brikk Karbonfiber Kaplama iPhone Xs ve iPhone Xs Max

Brikk’in seramik iPhone modeli 12.995 dolardan başlıyor ve siyah-beyaz veya 24 ayar altın gövde ve düğmelerle geliyor. Brikk, seramik iPhone’larının olağanüstü ısı direnci ve hafiflikte olduğunu söylüyor.

Brikk Seramik ve Altın Kaplama iPhone Xs ve iPhone Xs Max

Daha da fazla para harcayabilen müşteriler için Brikk ayrıca iPhone Xs ve Xs Plus’ın 50 bin ABD dolarına mal olan katı altın sürümlerini sunmayı planlıyor.

Brikk ve Caviar’ın özel olarak tasarımsal özelleştirmeler sunduğu iPhone Xs ve Xs Max’lerini satın alabilmek henüz mümkün değil. En ucuz 5.420 ABD doları olan iPhone Xs veya Xs Max modellerinden birisini alabilmek için Apple’ın lansmanı ve cihazların piyasadaki yerini alması bekleniyor.


Ssihirlielma.com e-bültenine kaydolarak, her hafta 15 bine yakın Sihirlielma okurunun yaptığı gibi, tüm güncellemeleri E-posta kutunuzdan takip edebilirsiniz. Abonelik için tıklayınız


CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz